Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Lesztek ti is...

Ellenzékiek! Lesztek ti is digitális állampolgárok?

Figyelt kérdés

Kormánypártiak! Szerintetek ez így meg rendben van?

Én majd el is hiszem, hogy nem gyűjt adatot.

2023. dec. 20. 15:52
1 2 3 4
 31/37 Kroms ***** válasza:
62%

#28-29

Elég gáz, hogy annyira elvakult vagy, hogy még a 2020-2021-es események után sem kezdesz gyanakodni a dolgokra... Ha a következő "járványnál" már mindenki digitális állampolgár lesz, garantálom, hogy kötelező lesz min. 15 adag kísérleti holtás ahhoz, hogy egyáltalán létezhess a társadalmon belül. És ez csak egy megnyilvánulási formája a szociális kreditrendszernek, ami erre épül.

okt. 24. 21:30
 32/37 anonim ***** válasza:
0%
Egeszsegtudományokat hallgatok az egyetemen jelenleg is, nem tudok mit kezdeni az ilyen konteós oltásellenes teoriákkal. De megértem, hogy nem ertitek, nem is muszaly erteni az immunológia, és a molekuláris genetika baromi nehéz tárgyak, de legalább bizzatot azokban a kutatokban akik erre tették fel az életüket.
okt. 25. 08:54
 33/37 A kérdező kommentje:

Semmit nem jelent, hogy elmondásod szerint egyetemista vagy.

És kétségbe is vonom, a "muszáLY" után.

Sok gond lehet a beadandókkal, mi?

okt. 25. 11:12
 34/37 anonim ***** válasza:
0%
Az ,hogy te mit vonsz kétségbe a te dolgod. Ez a tényeken nem változtat. De ha már ilyen piszlicsáre dolgokba is belekotsz elárulom, hogy nem érettségiztem magyarból, ugyanis külföldön születtem és végeztem az alapfokú iskolaimat.
okt. 25. 11:40
 35/37 Kroms ***** válasza:
66%

Ha már "szakember" vagy, kíváncsi vagyok, mit tanítottak neked az alábbiakról:

- Még a "spanyol nátha" idején több orvosi kísérletben próbáltak a betegekből kinyert különböző testnedvek által megfertőzni egészséges embereket, de minden próbálkozás kudarcot vallott. Hogy lehetett ez?

- Miért hirdettek járványhelyzetet és léptettek életbe drasztikus "óvintézkedéseket" 2020 tavaszán, mikor a halálozási adatok még az előző 5 év átlagát sem érték el abban az időszakban?

- Miért számoltak kamuvidos halottnak (Müllerg*ci saját bevallása szerint) mindenkit, akinek valaha is pozitív lett a "tesztje", attól függetlenül, hogy amúgy miben halt meg?

- Miért használtak mindenhol PCR-tesztet diagnosztikára, miután maga a feltalálója mondta el, hogy arra egyáltalán nem alkalmas?

- Miért nem vonták vissza a "kovid elleni" holtásokat, amint kiderült, hogy minden korábbinál súlyosabb és gyakoribb "mellékhatásaik" vannak?

- Miért nem volt szó a "járvány" alatt soha arról, hogy milyen "alternatív" módszerekkel lehet megelőzni vagy legyőzni a (vélt vagy valós) betegséget?

- Miért nem jöttek elő a mai napig bizonyítékkal a kamuvírus létezésére, még azután sem, hogy Kanadában valaki pert nyert az EÜ hatósággal szemben, mikor megvádolta az államot nemlétező vírusra/veszélyre hivatkozva meghozott intézkedésekkel, ill. a kínai CDC elnöke beismerte, hogy nem sikerült izolálniuk (megtalálniuk) a "vírust"?

Kezdetnek ennyi...

okt. 26. 18:45
 36/37 anonim ***** válasza:
19%

A 1918-as "spanyolnátha" idején az orvosi technológia és ismeretek korlátozottak voltak, és nem ismerték a vírusok izolálásának és terjedésének mechanizmusait, ahogyan azt ma. Ezen kísérletek korlátozott eredményei nem bizonyítják, hogy a vírusok nem lennének fertőzőek, mivel azóta számos vírusos fertőzést részletesen megértettünk, és tudományosan igazoltuk azok fertőzőképességét. Ha te folyamatosan konteós agymoso weboldalakat olvasgatosz szakirodalom, és tudományos publikációk helyett, csak a saját buborékod tágítod.De folytatom, akkoriban nem álltak rendelkezésre olyan kifinomult eszközök, mint a PCR-teszt vagy elektronmikroszkóp, és a vírusok jelenlétét nem tudták úgy igazolni, ahogy ma. A mai kutatások során a koronavírusok ezen alfaját(merthogy rengeteg van patogén és apatogén is) sikeresen izolálták és leírták, számos koronavírus-fertőzést folyamatosan találtak, ami támasztja a létező vírust és a fertőzőképességet.

Az hogy kit számítottak bele a covid halálozásba a magyar járványügyi rendszer statisztikai adatgyűjtő modszertanával van összefüggésben l, elismerem szerintem sem volt ez jól megoldva. A klinikán ahol dolgozom is haltak meg olyan onkológiai végstádiumos betegek vagy lett valaki öngyilkos akik pozitív teszt miatt tünetmentesen covid fertőzöttkent voltak nyilvántartásba véve, de papíron ők covidban haltak meg.

Mivel a covid ezen variánsai még uj volt kórtanilag és klinikumilag is minden kezelés alternatíva is egyben tehát nem igaz, hogy ne probalaltak volna ki mindent, megvizsgáltunk és mai napig nem tudjuk, hogy mi az ami igazán használt vagy használ emlekezz csak vissza a nagy dózisú D vitamin hormonra vagy a lóféreghajtó ivermektinre tehát a létező összes dolgot kipróbálták és vagy be jött vagy nem, a kezelési protokollok attól függően, hogy épp milyen szerek tűntek jónak naponta változtak, amit a WHO és a nemzeti eü minisztériumok egymás között megosztottak.

Nincs energiám és időm tovább reagálni a sületlenségedre, ennyit irtam most. Sajnálom hogy ilyen sötét honfitársaim is vannak. Kívánok mihamarabbi magvilágosodast.

Kb azon a szinten vagy mint a középkorban az inkvizitorok akik megölették azokat akik azt merték mondani, hogy a föld gömbölyű mert túl buták voltak ahhoz hogy megértsék.

okt. 27. 13:17
 37/37 Kroms ***** válasza:
46%

"A 1918-as "spanyolnátha" idején az orvosi technológia és ismeretek korlátozottak voltak" - Itt nem technológiáról van szó, hanem alapvetésekről. Amit ma mondanak a "vírusos" betegségek terjedéséről, azt tesztelték le, és így jöttek rá, hogy kamu az egész.

"azóta számos vírusos fertőzést részletesen megértettünk, és tudományosan igazoltuk azok fertőzőképességét." - Kérnék egy ilyen kutatásra példát, mert eddig még nem találkoztam eggyel sem...

"A mai kutatások során a koronavírusok ezen alfaját(merthogy rengeteg van patogén és apatogén is) sikeresen izolálták" - Erre megint csak kérném a bizonyítékot, mivel egyenesen szembemegy a kínai CDC elnökének a vallomásával.

"Az hogy kit számítottak bele a covid halálozásba a magyar járványügyi rendszer statisztikai adatgyűjtő modszertanával van összefüggésben l, elismerem szerintem sem volt ez jól megoldva." - Örülök, hogy belátod, mekkora átverés volt az egész. Amúgy a legtöbb országban ugyanígy számolták.

"mai napig nem tudjuk, hogy mi az ami igazán használt vagy használ" - Ez semmilyen szinten nem igaz. Már 2020-ban rengeteg orvos beszámolt arról, hogy pl. D-vitaminos kezelés után pár nappal/héttel tökéletesen egészséges lett minden betegük. Ezzel össze lehet vetni a kúrmányzati intézkedéseket, amik korlátozták, hogy mennyit lehetünk kint a napon...

"Nincs energiám és időm tovább reagálni a sületlenségedre" - Jaja, én is ezt mondanám, ha nem lennének érveim.

"Sajnálom hogy ilyen sötét honfitársaim is vannak." - Mármint olyanok, akik kérdéseket mernek feltenni?

"Kb azon a szinten vagy mint a középkorban az inkvizitorok akik megölették azokat akik azt merték mondani, hogy a föld gömbölyű mert túl buták voltak ahhoz hogy megértsék." - Ehhez képest én csak kérdéseket teszek fel, te meg folyamatosan mocskolódsz...

okt. 28. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!