Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Lesztek ti is...

Ellenzékiek! Lesztek ti is digitális állampolgárok?

Figyelt kérdés

Kormánypártiak! Szerintetek ez így meg rendben van?

Én majd el is hiszem, hogy nem gyűjt adatot.

2023. dec. 20. 15:52
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Nem bántásból mondtam.

Viszont sanszos, hogy emiatt nem költözik el senki.

Más kommentelő meg utalt rá, hogy ez nem csak Magyarorszáhon lesz, és igen... Rímelnek a dolgok a kínai kreditrendszerre. Szerintem ez kögép, hosszótávon az EUban biztosan megvalósul.

Elvileg nem lesz kötelező. Akkor ki kell maradnia annak, akinek politikától dfüggetlenül is vannak aggályai. A kérdés nekem az, ha valaki kimarad önszántából, akkor mondjuk egy egyetemi felvételi eljárást nem tud megkezdeni?

Idén ez már Ügyfélkapuhoz volt kötve, ha jól tudom.

2023. dec. 20. 16:58
 12/37 A kérdező kommentje:

Rá lehet keresni.

2025-től már minimum 2 kötőjel 3 millió fő használatával számolnam.

Működésével kapcsolatban nagyjából azt gondolom amit te.

2023. dec. 20. 17:01
 13/37 anonim ***** válasza:
40%
Én biztos nem. Libárális lelkületű vagyok, minden kontrollt elutasítok.
2023. dec. 20. 17:02
 14/37 A kérdező kommentje:
Számolnak*
2023. dec. 20. 17:02
 15/37 anonim ***** válasza:
71%

Dehogy valósul meg az EU-ban. Egy jogállamban sosem lesz kínai kreditrendszer, itt pedig lehet, mert rossz nyelvek szerint Kína felvásárolt minket és ő diktál itt.

Márpedig ebből én nem kérek. 2 dolog van jelenleg a palettán, ami miatt BIZTOSAN elköltözök Nyugatra, ami nálam instant csomagolás:

-ha be akarnak sorozni háborúba

-ha bevezetik a kötelező digitális állampolgárságot

Az utóbbi azért, mert a kötelező digitális állampolgárság az egyértelműen a kínai kreditrendszer bevezetése, tehát onnantól kezdve nem Európa leszünk hanem Kína, én pedig egy olyan országban/rendszerben mint a kínai kommunista rezsim, nem fogom leélni az életem hátralévő részét.

2023. dec. 20. 17:04
 16/37 anonim ***** válasza:
58%

Jelenleg is használom a Székelykaput.(ügyfélkapu) Jelenleg is, amit csak lehet online intézek. Ha lehetőség nyílik még több dolgot ott gyorsan és kényelmesen letudni, akkor még több dolgot fogok online intézni.

Felőlem aztán kikémlelheti a stázi, hogy mit eszek reggelire, ha nekik ez olyan fontos. Google, Facebook, stb már most is megteszi. Legyenek vele boldogok.

2023. dec. 20. 17:38
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
És akinek nincs telefonja hogy lesz digitális állampolgár?
2023. dec. 20. 18:34
 18/37 anonim ***** válasza:
9%
@17 az majd vesz egy telefont. Egy doboz cigi araert mar lehet venni, nem ez lesz a legfontosabb gatlo tenyezo a muveletben.
2023. dec. 20. 18:39
 19/37 anonim ***** válasza:
81%
#18 És aki nem akar venni?
2023. dec. 20. 18:43
 20/37 anonim ***** válasza:
18%
@19 azert meg majd megy az AVH-s (bocsi, SzVH-s) fekete auto, es majd meggyozik, hogy o igenis akar venni telefont, hiszen ez elete leghobb vagya, hogy telefont vegyen maganak.
2023. dec. 20. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!