Ellenzékiek! Lesztek ti is digitális állampolgárok?
Figyelt kérdés
Kormánypártiak! Szerintetek ez így meg rendben van?
Én majd el is hiszem, hogy nem gyűjt adatot.
2023. dec. 20. 15:52
21/37 A kérdező kommentje:
Egy telefon "egy doboz cigi ára"?
Meséljetek még, vagy ti milyen cigit szívtok? Le kéne tenni.
2023. dec. 20. 19:12
22/37 anonim válasza:
#21 Hát ez az, olyanért max téglanokiát kapsz arra meg felejtős bármilyen app is.
23/37 anonim válasza:
Természetesen nem lesz a telefonomra telepítve DÁP. Ha pedig kötelezővé tennék, lesz egy olyan telefonom amin csak a DÁP van, és semmi személyes adat, app. Orbán, Rogán pedig ekkor bevehetik, bő nyállal, térdelve.
24/37 anonim válasza:
nincs okostelom?nem kéne nyomatni ezt a digitális dolgot..
25/37 anonim válasza:
Önként nem. De félek bele fognak kényszeríteni mindenkit. (Pl. nem fogsz tudni majd ügyet intézni nélküle.)
26/37 Kroms válasza:
A világ digitalizálódik, az állampolgárság csak egy része ennek. Az orvosi/kórházi nyilvántartások pl. már régóta digitálisak. Előbb-utóbb minden és mindenki át fog állni, és semmit nem fogsz tudni elvégezni, ha nem állsz be te is a sorba. Nyugatra meg hiába menekül bárki, ott még hamarabb lesz kötelező. Keletre lehet előle menekülni, csak ott meg más formában leszel elnyomva.
27/37 anonim válasza:
Ellenzéki vagyok de igen, támogatom a digitalizáció és a fejlődés nem párt színű. Az a baj, hogy nem hiteles a kormány ebben a témában sem mert nyomatja ezt a huszadik századi munkaalapú dumát közben meg a burokráciát és az államot high tech informatikai rendszerrel működteti.
28/37 anonim válasza:
Mégis mitől féltek. Az fél az ilyen dolgoktól aki bűncselekményeket kovet el.Akinek nincs takargatni valója az nem fél ettől. Legalább kevesebb lesz a szabálysertes.
29/37 anonim válasza:
Én azért nem felek mert nem szoktam semmi törvénybe ütköző dolgot csinálni, sose megyek át a piroson, nem szemetelek, befizetek minden adót, nem verem az asszonyt. Talán ti nem így éltek, akkor meg is érdemli TEK.
30/37 A kérdező kommentje:
Ez a szokásos duma ilyen témákban.
Azt nem gondolod ezzel a fenemód "érveléseddel", hogy sokan simán csak a privát zónájukat féltik?
Túl egyszerű, mi?
okt. 18. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!