Liberálisok mit szóltok hozzá, hogy közelebb álltok genetikailag az oroszokhoz, mint más népekhez?
2023. dec. 13. 05:01
21/22 anonim válasza:
Dehogy vagyok új itt. :) Ismerem ezt a jelenséget és élvezem. Nekem ez a kardió edzésem. :)
De ugyanakkor szeretem olykor megpróbálni megérteni az Emberek gondolkodását.
Kíváncsi vagyok, hogy milyen Embereket haragítottam Magamra ebben a hiperérzékeny Világban!
Ellenzékieket, mert azt mondtam, hogy genetikailag közelebb állnak a fidesz szavazókhoz, mint az oroszokhoz?
Fideszeseket, mert azt mondtam hogy genetikailag közelebb állnak az ellenzéki szavazókhoz, mint az oroszokhoz?
Vegyesen mind a kettő oldal lepontozott? Akkor meg végreeeee az Ellenzék meg a Fidesz szavazótábora valamiben egyetért!
22/22 Salx Narval válasza:
Akkor minden rendben, azt hittem megsértődtél a lepontozás miatt.:D Az embereket személyes beszélgetés során tudod csak többé kevésbé megérteni és még így is hosszabb időbe telik, feltéve ha tényleg kíváncsi vagy az illető véleményére, itt ez nem fog menni. A politikai ellentétek akkor szoktak ellaposodni két párt között amikor mindegyik érdekét fenyegető erős harmadik fél lép a színpadra, én erre várok már nagyon régóta. Meg kellene végre érteni, hogy mi nem Fideszesek és ellenzékiek vagyunk hanem eső sorban Magyarok, méghozzá közös problémákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!