Mit szóltok, hogy a liberális 444 újságírók szerint nem tarthatja magát egy fehér amerikai japánnak, mert genetikailag nem tartozik a japán etnikumhoz?
"„Japán vagyok, és nem is tudtam róla!”
Ezt az énekes Gwen Stefani mondta egy interjúban, felidézve az időszakot, amikor felnőttként végre eljutott Japánba. A probléma ezzel mindössze annyi, hogy az ír-amerikai és olasz-amerikai felmenőkkel rendelkező Gwen Stefani nem japán. A megállapításra pedig, hogy japán, nem azért jutott, mert csinált egy DNS-tesztet, és megtalálta a japán őseit, egyszerűen csak – elmondása szerint – annyira vonzódik a japán kultúrához, oly mértékben magáénak érzi azt, hogy többször is kijelentheti, hogy ő japán."
A japánok a liberálisok szerint elnyomottak, ezért nem tarthatja valaki magát japánnak, ha genetikailag nem az. Érdekes módon ugyanezek a liberálisok azt mondják, hogy bárki, aki idejön egy európai országba, az a választott európai nemzet tagja, mert egy nemzetnek semmi köze a genetikához. Ezek szerint csak a fehér népeknél náci dolog genetikáról beszélni, a többieknél nem? Hogy van ez?
Teljesen sima liberális tempó.
Nem tudom mit vártál tőlük.
Bár az összes már a lámpavason lógna.
Legnagyobb elnyomó banda.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!