Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberálisok mit szóltok...

Liberálisok mit szóltok hozzá, hogy közelebb álltok genetikailag az oroszokhoz, mint más népekhez?

Figyelt kérdés

[link]

"az oroszok ritka haplotípusokat osztanak meg a finnugor populációkkal. "

2023. dec. 13. 05:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%

A magyarok viszonylag távol vannak genetikailag az oroszoktól. Legközelebb a csehek vannak, aztán a szlovákok, horvátok, szlovének, osztrákok. Még a németek is közelebb vannak mint az oroszok:

[link]

2023. dec. 13. 05:11
 2/22 A kérdező kommentje:

1

Amit linkeltél kamu olvasd az enyémet!

2023. dec. 13. 05:14
 3/22 anonim ***** válasza:
95%

A politikai nézet genetikai alapú?

A Tied miért kevésbé kamu?

2023. dec. 13. 05:30
 4/22 anonim ***** válasza:
63%

Én finnugor voltam, finnugor vagyok, finnugor leszek.

Ha Magyarországnak nem volt elég 50 év ezekből a rohadékokból, én támogatlak titetek. Hajrá kommunizmus, hajrá szovjetúnió.

2023. dec. 13. 05:52
 5/22 anonim ***** válasza:
81%

Le se sz*rom!

De köszönöm kérdésed!

😂

2023. dec. 13. 06:38
 6/22 A kérdező kommentje:

5

Csak amikor az oroszokat utálod, magadat utálod!

2023. dec. 13. 07:21
 7/22 anonim ***** válasza:
95%
Magyarként ehhez már hozzászoktunk kérdező.
2023. dec. 13. 07:23
 8/22 anonim ***** válasza:
91%
A fideszesek is akkor genetikailag ellenzékiek, amikor a fideszes gyűlöli és köpködi az ellenzékit, akkor kvázi magával teszi.
2023. dec. 13. 07:23
 9/22 anonim ***** válasza:
91%

"Amit linkeltél kamu olvasd az enyémet!"

Amit linkeltem azt úgy hívják autoszomális genetikai térkép, ez mutatja meg kihez állsz közel genetikailag. A magyarok, nem túl meglepő módon a szomszédos népekhez állnak közel nem pedig a több ezer km-re lévő oroszokhoz.

Amit te linkeltél az egy mitokondriális haplocsoport elemzés, ami kb tök lényegtelen mert:

1. Egy nép genetikája nem csak a nőkből áll

2. A haplocsoport genetikai leszármazást mutat, nem a modern populációk genetikai közelségét. Magyarul a haplocsoport akkor lesz érdekes ha ki akarod deríteni ki volt a több ezer éve élt ősapád/ősanyád, nem pedig akkor ha a mai genetikádat akarod meghatározni.

Mondok egy példát, mert látom nem érted. Mondjuk van egy magyar pasas Béla, legyen mondjuk a haplocsoportja r1a. Neki születik két fia, tehát ők is az r1a csoportba fognak tartozni, mivel az apai leszármazás változatlanul öröklődik.

Az egyik fiú magyar nőt vesz feleségül, a másik egy nigériai nőt. Nekik is fiuk születik, az egy fiú full magyar szintén r1a haplocsoportal, a másik félig néger szintén r1a-val. A két fiú autoszomális genetikája meglehetősen eltérő lesz mert az egyik félig afrikai, viszont a haplocsoportjuk ugyan az r1a, mivel az ősapjuk Béla ezt hordozta. Érthető most már mi a különbség?

2023. dec. 13. 07:39
 10/22 Salx Narval ***** válasza:
72%
Akkor bizonyára ezért van mérhetetlen hiányérzetem amióta elhagyták az országot. Most, hogy ismét közelednek sokkal nyugodtabb is lettem.:D
2023. dec. 13. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!