Liberálisok mit szóltok hozzá, hogy közelebb álltok genetikailag az oroszokhoz, mint más népekhez?
Igaza van Molyembernek. Ha Nekem egy rokonom gyilkosságot követ el, akkor Én nem ítélhetem el? Nem szakíthatom meg Vele a kapcsolatomat, hanem támogatnom kell csak azért, mert a rokonom? És ez vér szerinti személyes rokon, nem egy hábizti kutatás eredménye több száz évre visszamenőleges valamilyen szegről-végről genetikai rokonság.
Mégis mit kéne, hogy ez jelentsen?
Az ukránok és oroszok ezen tanulmány szerint mennyire állnak közeli genetikai rokonságba?
Fajelmélet, hogy a gének bármit is meghatároznak. Nem az orosz génekkel van baj, hanem az orosz rendszerrel, a demokrácia hiányával. A dél-koreaiak génjei kb. megegyeznek az észak-koraiak génjeivel, mégis van egy erős szembenállás a két ország között. Fogadd el, hogy nem törzsi társadalomban élünk, ahol a rokonsági fok határozza meg a szimpátiát vagy antipátiát.
Adott egy társadalom, ahol az uralkodónak egyre erősebb információs monopóliuma van, szabadon tolhatja a propagandát, az ellenzék meg el van nyomva. A félretájékozatott nép meg minden hülyeséget megszavaz. (Mi is efelé megyünk amúgy, átlag Jóska nem tudja, hogy Ursula asszony nem szélsőliberális migránssimogató genderpróféta, hanem egy sokgyermekes kereszténydemokrata politikus.)
Na EZT útáljuk, nem az oroszokat. Kaszparovval, Lermontovval vagy Puskinnal ;) semmi bajom nincs.
"Fajelmélet, hogy a gének bármit is meghatároznak"
Igy van!
És a fajelméletet az orosz gyűlölők alkalmazzák itt elsősorban !
"És a fajelméletet az orosz gyűlölők alkalmazzák itt elsősorban !"
Tán nem te írtál ki erről kérdést? :D
""És a fajelméletet az orosz gyűlölők alkalmazzák itt elsősorban !"
Tán nem te írtál ki erről kérdést? :D"
Csak egy jóhiszemű tipp, de lehet ezzel a kérdéssel arra akart rávilágítani, hogy a demokráciát, elfogadást, előítéletektől mentes békés jövőt valló liberális baloldal faji alapon gyűlöli és elítéli az oroszokat. Ezt már Én is többször írtam. Nem tudom már melyik egyetem, de Dosztojevszkij meg Tolsztoj, Puskin műveket tiltott be, csak azért, mert orosz. Orosz magánemberek pénzét fagyasztották be, csak azért, mert oroszok. Sakk világbajnokságon oroszok nem indulhattak orosz zászló alatt, csak, ha aláírták, hogy elutasítják az orosz agressziót és akkor is a FIDE zászlaja alatt versenyezhettek csak. Múltszázadi költőknek, meg jelen sportolóknak mi közük van ahhoz, hogy Putyin megtámadta Ukrajnát?
Nem általánosítás, faji alapon való elítélés az, ha pusztán az orosz származás miatt hátrányos helyzetbe hozunk valakit?
"47%-os az ellenzékiek meg a fideszesek, genetikailag közel állnak egymáshoz, nem? Vagy mi a különbség a magyar ellenzéki és magyar fideszes között genetikailag? Szerintem közelebb áll a két csoport egymáshoz, mint egy ellenzéki az oroszhoz. Egy ellenzékinek egy orosz egy nagyon távoli rokon, míg a fideszessel édestestvérek. Fideszesként amikor az ellenzékieket szidod, Magadat szidod. Ha az ellenzéki anyját szidod, akkor a sajátodét, hisz testvérek vagytok.
47% 30% 45% 50% és persze a kedvencem, Mr. 85%:
Akkor Ti azt állítjátok, hogy genetikailag semmi rokonság nincs egy fideszes és egy ellenzéki között? Szerintetek két külön faj? Két külön nemzet? Van erre bármi bizonyítékotok, hogy egy ellenzéki szavazó más genetikával rendelkezik, mint egy fideszes szavazó? Komolyan... mire alapozzátok ezt? Hogy lehet genetikai kérdés egy országon, nemzeten belül a politika? Vagy nem értem a lepontozást. Valamelyikőtök venné a fáradtságot és elmagyarázná, hogy mit tartottatok haszontalannak és rossznak a válaszomban, amiben arra utaltam, hogy egy fideszes meg egy ellenzéki közelebb genetikai kapcsolatban áll egymással, mint egy 1000 km-rel arrébb élő orosszal? Miben tévedtem? Szerintetek aki a szavazólapon az Összefogásra szavaz annak a felmenői között felsőbbrendű franciák, angolok, németek vannak, akik meg a Fideszre szavaznak, azoknak meg a felmenői között alsóbbrendű oroszok, ukránok, szlávok vannak? Akkor most faji alapon különböztetünk meg szavazókat? Faji alapon döntjük el, hogy ki melyik ideológiához tartozik? Faji alapon ítéljük meg, hogy ki milyen Ember? Vagy meséljétek el kérlek! Komolyan! Vegye valaki a fáradtságot és boncolja szét azt amit írtam, érveljen! Ha hibáztam és téveset írtam, beismerem, hogy tévedtem. Be szoktam ismerni, ha tévedek. De akkor legyen valaki, aki kijavítja a hibáimat és megtanít arra, hogy a jövőben ne kövessem el ezeket a butaságokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!