Baloldali, liberális emberként képes lennél jobbközép konzervatív pártra szavazni, ha ezzel sikerülne leváltani a fideszt?
Figyelt kérdés
Talán a 2018-as Vona Gábor féle jobbik hasonló lehetett.2023. dec. 8. 10:41
11/12 anonim válasza:
3-as, én erősen baloldaliként sosem szavaznék mihazankra. Nem vagyok konteóhívő.
12/12 anonim válasza:
11.
Én sem vagyok konteó hívő, de egyik oldal hazugságait sem veszem be.
Nekem egyébként teljesen mindegy lenne, hogy jobb vagy bal, csak ezek lopnak jobbról is, balról is, közben agymossák akiket lehet a hazugságaikkal, propagandájukkal.
Ami miatt rájuk szavaztam, a végrehajtó maffiával és egyéb bűnözőkkel szemben kiálltak az emberek érdekeiért, ez messze nem azt jelenti, hogy mindenben egyetértek velük, csak a sok rossz közül ez tűnt a legkisebb rossznak.
Nem jobbra, vagy balra van szükség a politikában, hanem becsületesebb játékra.
Akikben tényleg látok lehetőséget (mert mi magunk vagyunk azok, a civilek, a nép, nem a hazug, rabló politikusok), csak most tavasszal alakultak a PHSZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!