Baloldali, liberális emberként képes lennél jobbközép konzervatív pártra szavazni, ha ezzel sikerülne leváltani a fideszt?
Inkább baloldali vagyok, de a legutóbbi választásokon a mi hazánkra szavaztam.
Viszont !
Mikor jöttök rá, hogy teljesen felesleges a rabló, hazaáruló mostani pártokat váltogatni? Fideszkdnp, dk, jobbik, nép pártján, reformkor, mi hazánk, mszp, stb...
Nekünk civileknek kell új, a hazáért dolgozó szakembereket (nem tolvaj politikusokat) vezetőnek választani. Ezért, vagyis értünk, magunkért dolgozik a Politikai Hontalanok Szövetsége
Ne várjuk, hogy más oldja meg helyettünk, a nép helyett, mert nem fogják megoldani!
4.
Semmi jelentősége, hogy milyennek mondják magukat.
A jelenlegi készletből mindenki csak a számára kisebbik rosszat tudja választani.
Ezért kell nekünk, civileknek egy jót csinálni.
Nem hazug ideológiák kellenek, hanem egy kicsivel több tisztesség.
Hajrá PHSZ!
Aki egy kicsit is rálát Magyarország jelenlegi helyzetére, az pontosan tudja, hogy most nem a bal- vagy jobboldaliság a fő kérdés, hanem az, hogy Nyugat vagy Kelet, demokrácia vagy illibernyákizmus. EU, NATO, V4 vagy Oroszország és a Kínai Kommunista Párt lesz-e az irány.
Gazdaságilag pedig az, hogy megkapja-e az ország a működéséhez szükséges "ingyen" EU-s forrásokat és olcsó nyugati hiteleket - vagy pedig méregdrága kínai és orosz hitelekkel adósítjuk el a saját gyermekeinket Orbán Viktor és bandája kedvéért, hogy ők szuverénnek érezhessék magukat korrupció és korlátlan hatalom tekintetében, a mi kárunkra és a mi számlánkra!
Ha az adott politikai erő hajlandó helyrehozni a kapcsolatokat a nyugati szövetségeseinkkel, megszerzi (és a haverok helyett a NÉP javára osztja szét) az EU-s forrásokat, illetve politikai zsarolókártyaként is használt, méregdrága keleti hitelek felvétele helyett olcsó, alacsony kamatú nyugatiakat választ, akkor részemről lehet jobboldali is, mert határozottan ez a kisebbik rossz! Baloldali emberként ezerszer inkább egy konzervatív-jobboldali, de NYUGATOS néppártra szavaznék át, mint egy illibernyákos, putyinnal, kínai komcsikkal, azeriekkel és iszlamistákkal pacsizó, diktatórikus állampártra!
A fő kérdés itt a gazdasági egyensúly, a nyugati orientáció és az ehhez kapcsolódó életszínvonal, meg a demokrácia!
Én liberális vagyok, de nem baloldali.
Amúgy jelenleg sem baloldali, sem liberális párt nincs Magyarországon. Amik ellenzékben vannak, azoknak sem a baloldalisághoz, sem a liberalizmushoz semmi közük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!