Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért támogatják felelőtlenül...

Miért támogatják felelőtlenül a gyerekvállalást?

Figyelt kérdés
Egyes népcsoportok már dupla csuklós babakocsin tolják az utódokat a 30 éve is felújításra szoruló ház felé. Egy gyerekvállalás anyagi terheiről az esetleg képzetlen embereket is tájékoztatni kellene. Nagyon sok buta ember van Magyarországon, akik nem tudnak önállóan tervezni.
2023. dec. 7. 12:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
#20 ne igyál gyógyszerre XDD
2023. dec. 8. 04:54
 22/25 anonim ***** válasza:
21! Arról nem is szólva, hogy szerintem ő tipikusan az, aki ácsingózik a homárra meg a garnélára, és közben vinnyog, hogy a gyerekeknek majd ízeltlábúakat kell enni...Ismerek ilyet, és nem esik le neki!
2023. dec. 8. 08:57
 23/25 anonim ***** válasza:

10 "hogy különbnek érezhetik magukat másoknál."

Mert különbek is! Elintézték, hogy más kontinensen élő rabszolgák nekik termeljék a hasznot amerikába

2023. dec. 8. 10:48
 24/25 anonim ***** válasza:

Egyetértek a kérdéseddel kérdező. Egymás után pottyantják itt ki a kölköket, nem törödve a jövőjükkel mert kapják a CSOK-ot. Abba nem gondolnak bele, hogy a kölkükkel foglalkozni is kéne és lehet mire iskolás lesz a gyerekük, pedagógus sem lesz és a közelben iskola sem. Arról nem is beszélve mennyi helyen hiányzik védőnő, gyermekorvos és háziorvos is. Tudom, húzzon mindenki a magán ellátásba, csak hogy nincs mindenkinek annyi lóvéja és a magánellátásban is már ugyanúgy 1-2 hónap múlvára van legközelebb időpont.

Ha heteró lennék én a párommal lelépnék EU-n belül másik országba és ott vállalnék gyereket, mert szeretném hogy neki jobb lehetőségei legyenek és tudjon több nyelvet anyanyelvi szinten felnőtt korára.

2023. dec. 10. 17:57
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Én se vállalnék gyereket, ha heteró lennék se.

Nem is értem melegek hány %-a vállalná be azt a hercehurcát, ami egy örökbefogadással jár, és ami utána jön.

Inkább az igénytelen emberek vállalnak gyereket a tehetőseken kívül, akiket totál nem érdekli a jövő, csak a jelen.

Van, aki az iskolát gyerekmegörzőnek tekinti, bele se gondol abba, hogy beteg gyereke is lehet, ha 18 éves lesz, mehet amerre lát, vagy arra bátorítják, hogy csináljon ő is gyereket a CSOK-ra, éljen gyári munkásként.

Magyarán egyáltalán nem érdekli őket mi lesz a gyerekük jövője, milyen életminőségen fog élni.

2023. dec. 10. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!