Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért támogatják felelőtlenül...

Miért támogatják felelőtlenül a gyerekvállalást?

Figyelt kérdés
Egyes népcsoportok már dupla csuklós babakocsin tolják az utódokat a 30 éve is felújításra szoruló ház felé. Egy gyerekvállalás anyagi terheiről az esetleg képzetlen embereket is tájékoztatni kellene. Nagyon sok buta ember van Magyarországon, akik nem tudnak önállóan tervezni.
2023. dec. 7. 12:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
84%
Én gondolom, hogy az anyagi háttér a legfontosabb tényező. Persze szerintem sem kellene a nyomorba szülni. De meg lehet nézni a Skandináv országokat, ott vannak a legjobb családtámogatások, de ott se akar gyereket vállalni senki.
2023. dec. 7. 12:11
 2/25 anonim ***** válasza:
31%
Én nem gondolom*
2023. dec. 7. 12:11
 3/25 anonim ***** válasza:
23%

Nem a gyerekvállalást támogatják, azt pont hogy ellehetetlenítik. Az ingatlanárakat tolják felfele és az építőipart pörgetik, ami a NER kezében van. És ezt állítják be családtámogatásnak.

És rengeteg embert ismerek akik eredetileg 2 gyereket terveztek, de 0 lett belőle az elszállt lakásárak miatt amit a kormány családtámogatása okozott.

Szóval végeredményben ellehetetlenítik a gyerekvállalást, nem támogatják. Én pont ezért szavazok a Fidesz-re, mert nem szeretem a gyerekeket, nem szeretem a gyerekvállalás koncepcióját, szerintem jobb ha minél több ember független marad és nem vállal gyereket. A propagandát leszarom, az eredmény a lényeg. Végeredményben pedig kevesebb gyerek születik mint valaha.

2023. dec. 7. 12:13
 4/25 anonim ***** válasza:
23%

Mert különben kipusztulna az ember. Szerinted?

Felelőtlenül? Soha ilyen jó nem volt a helyzet. AZ átlagéletkor folyamatosan emelkedik az egészségügyi ellátás egyre jobb. Anni a középkorban vagy a szüleink a semmire vállaltak minket

2023. dec. 7. 12:15
 5/25 anonim ***** válasza:
7%
Szerinted csak ingyen pénz miatt vállalt CSOK gyerekeket ki fogja felnevelni? Természetes állam az én adómból.
2023. dec. 7. 12:36
 6/25 anonim ***** válasza:
79%

Olyan buta emberekre gondolsz mint amilyen te vagy, hogy úgy teszel fel kérdést, hogy az alaphelyzettel se vagy tisztában?

Jelenleg pont az baj(nézőpont kérdése), hogy a támogatások jelentős része nem alanyi jogon jár hanem adókedvezmény. Ergo ha valaki nem dolgozik, az nem is kap ingyen pénzt a gyerekére.

2023. dec. 7. 12:37
 7/25 anonim ***** válasza:
60%
Ezt a kérdést miért nem Rikárdóéknak címezted kérdező?
2023. dec. 7. 12:38
 8/25 anonim ***** válasza:
26%
Még akkor is vállaltak gyereket, amikor még faházakban éltek a semmi közepén az emberek és állandóan háborúztak, jöttek mentek a lovaskatonák és felégették a városokat. Miért? Mert ez a kötelességünk az életben hüylegyerek
2023. dec. 7. 12:38
 9/25 Justinianus ***** válasza:
30%

"szerintem jobb ha minél több ember független marad és nem vállal gyereket."

Sajnos anyádék nem így gondolkodtak...

2023. dec. 7. 12:44
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem az a lényeg, hogy az alsó 70-80% jól éljen, hanem, hogy a felső 20-30% dőzsöljön.

És ehhez az kell, hogy legyen gyárban robotoló adófizető, akinek nem sok igénye van, de sokat dolgozik, másnak termeli a profitot.

Így másoknak telik mindenféle luxus dologra, pl drága autó, táska, és az öröm, hogy különbnek érezhetik magukat másoknál.

2023. dec. 7. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!