Miért támogatják felelőtlenül a gyerekvállalást?
Nem a gyerekvállalást támogatják, azt pont hogy ellehetetlenítik. Az ingatlanárakat tolják felfele és az építőipart pörgetik, ami a NER kezében van. És ezt állítják be családtámogatásnak.
És rengeteg embert ismerek akik eredetileg 2 gyereket terveztek, de 0 lett belőle az elszállt lakásárak miatt amit a kormány családtámogatása okozott.
Szóval végeredményben ellehetetlenítik a gyerekvállalást, nem támogatják. Én pont ezért szavazok a Fidesz-re, mert nem szeretem a gyerekeket, nem szeretem a gyerekvállalás koncepcióját, szerintem jobb ha minél több ember független marad és nem vállal gyereket. A propagandát leszarom, az eredmény a lényeg. Végeredményben pedig kevesebb gyerek születik mint valaha.
Mert különben kipusztulna az ember. Szerinted?
Felelőtlenül? Soha ilyen jó nem volt a helyzet. AZ átlagéletkor folyamatosan emelkedik az egészségügyi ellátás egyre jobb. Anni a középkorban vagy a szüleink a semmire vállaltak minket
Olyan buta emberekre gondolsz mint amilyen te vagy, hogy úgy teszel fel kérdést, hogy az alaphelyzettel se vagy tisztában?
Jelenleg pont az baj(nézőpont kérdése), hogy a támogatások jelentős része nem alanyi jogon jár hanem adókedvezmény. Ergo ha valaki nem dolgozik, az nem is kap ingyen pénzt a gyerekére.
"szerintem jobb ha minél több ember független marad és nem vállal gyereket."
Sajnos anyádék nem így gondolkodtak...
Mert nem az a lényeg, hogy az alsó 70-80% jól éljen, hanem, hogy a felső 20-30% dőzsöljön.
És ehhez az kell, hogy legyen gyárban robotoló adófizető, akinek nem sok igénye van, de sokat dolgozik, másnak termeli a profitot.
Így másoknak telik mindenféle luxus dologra, pl drága autó, táska, és az öröm, hogy különbnek érezhetik magukat másoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!