Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kitöltöttem a konzultációt,...

Kitöltöttem a konzultációt, Ukrajna támogatása helyes, ezt ikszeltem be, te is így teszel?

Figyelt kérdés

2023. dec. 1. 17:09
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
79%
Ezeket itt is mind csinálták. Akkor ha holnap lerohan minket valaki és szétlövi a civil infrastruktúránkat meg halomra öli a civileket akkor rendben lesz? Ne legyél már ostoba kérlek!
2023. dec. 1. 20:51
 32/37 anonim ***** válasza:
0%

ma 20:51

azért szimpla zaszlóégetés miatt nem rohannak le senkit. az ukrán politikusok köztük az élen a tisztelt Zelenszkijjel tettek róla, hogy az oroszok nekik menjenek, ok nélkül az oroszok sem hülyék, hogy háborúzzanak. most meg persze puncsol az EU-nak, meg jól meggazdagszik a pénzükön. mocskos féreg.

2023. dec. 1. 21:56
 33/37 anonim ***** válasza:
81%
#32: Jól van Jurij, jól van!
2023. dec. 1. 22:07
 34/37 anonim ***** válasza:
17%
Nem töltöm ki. De! Ha ki is tölteném, és visszaküldeném, biztos azt ikszelném be, hogy az ukranokat nem kellene támogatnunk. Egy fillért nem érdemelnének.
2023. dec. 1. 23:26
 35/37 anonim ***** válasza:
0%
Kifogom tölteni és biztos, hogy azt ikszelem be, hogy ne támogassuk Ukrajnát.
2023. dec. 5. 22:29
 36/37 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött meg. Sem Karcagra, sem Gyöngyösorosziba.
2023. dec. 7. 15:39
 37/37 anonim ***** válasza:
50%

36.

Vagy megjön 1 héten belül.

Vagy nyilvántartott vidéki ellenzéki vagy.

Utóbbi esetben nem fogja kivinni neked a postás, mert szólnak neki, hogy tudja hol a helye.

2023. dec. 7. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!