Kitöltöttem a konzultációt, Ukrajna támogatása helyes, ezt ikszeltem be, te is így teszel?
Nem töltöm ki a konzultációt, de ha kitölteném se szavaznék az ukránok támogatására. Pedig ellenzéki vagyok.
Az ukránok elnyomják a külhoni magyarjainkat már évtizedek óta.
Nem szeretnek minket, hát ne csodálkozzanak, hogy most nem kapjuk torokra őket.
Nem kell orosz fannak se lenni.. 48-as és 56-os forradalom + 40 év megszállást nem szabad elfelejteni.
Szóban elítéljük az orosz agressziót, aztán ennyi. Minden másban semleges utat kell követni.
Ha pártfüggetlen felügyeleti szerv civil és külföldi biztosok is felügyeletnék a visszaküldött levelek kiértékelését, akkor lenne
értelme kitölteni.
Jelenlegi formájában viszont ez ennyi-
Érezd fontosnak magad paraszt! Úgyis azt hozzuk ki eredménynek ami a ner érdeke... Nem pedig a tiéd és a magyarságé.
"Amúgy úgy látod, hogy Oroszország nyerhet? Csak mert lassan három év alatt nem nagyon sikerült nekik láványos sikert elérni"
Nézzük csak, én úgy tudom, hogy az oroszok egy igen nagy puffer zónát leakasztottak az ukránoktól, és már hosszú hónapok óta sikeresen védik azt. Gondolod az volt a cél, hogy katonai erővel befolyásuk alá vonják egész Ukrajnát? Az igen nehéz lett volna, még nekik is, főleg az utólagos partizánakciók és a nyugati segítség miatt.
Még mindig nem mondtátok meg, hogy mi volt az nemzetközi egyezmény ami tiltotta Ukrajna NATO és vagy EU csatlakozását.
A Budapesti Memorandum viszont létezik abban az USA és Oroszország is vállalta, hogy akár katonailag is megvédi Ukrajna területi egységét, ha azt támadás éri, cserébe, hogy Ukrajna leszereli azt a SzovjetÚnió felbomlása után rámaradt atomfegyverarzenált ami az akkor világ harmadik legnagyobb atomhatalmává tette volna. Szóval melyik nemzetközi egyezmény mondta ki, hogy Ukrajnának semlegesnek kell maradnia?
és újra: ezt nevezed Te megnyert háborúnak, hogy erőszakosan elcsatolsz egy pár megyét és örülsz neki? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!