Támogatod, hogy kilépjünk a Nato-ból?
Nagyon téma most az EU kilépés. Szerintem még a Nato-t is el kellene hagyni, mert agresszív terjeszkedésben van. Az oroszoknak már többször is megígérték, hogy nem mennek tovább. Erre már az ukránok beléptetéséről beszélnek. A nato egy agresszív provokáló szervezet. Szerintem arra játszanak, hogy háborúba keveredjenek az oroszokkal. Aztán mehetünk meghalni a frontra.
Én azt mondom jobb lenne semlegesnek lenni.

#19 Te valami alternatív univerzumban élsz. Na, éppen ezért kell kerülni a mainstream médiát.
#20 Természetesen a gyarmattartóinktól, attól a birodalomtól, ami többek között Észak-Amerikát és az EU-t is magában foglalja.

Aha, gyarmattartók... Na, mesélj...

Mesélj, kik azok a gyarmattartók? Remélem, nem a zsidók, az nagyon közhelyes lenne. Egyébként, ha igazad van, és egy ekkora birodalom tart minket elnyomás alatt, akkor hogyan akarsz függetlenedni? Mert ehhez nyilván nincs erőnk. Esetleg segítséget kérnél az oroszoktól és a kínaiaktól? Mert utána ők lennének a gyarmatosítóink. Vagy úgy gondolod, hogy ezek az országok csak úgy, jóindulatból nekimennének ennek a nagy birodalomnak csak azért, hogy minket felszabadítsanak?
Látod? Ekkora baromságokban hiszel.

De az ispán félre is olvashat valamit, az meg következményekkel jár.

"De az ispán félre is olvashat valamit, az meg következményekkel jár."
Mi jár következményekkel ebben az országban???
Szijjártó naponta hazudik valamit, 300 milliárdért vett több ezer lélegeztetőgépet, amire se szükség nem volt, se nem használhatók, de még a tárolásuk is évi 1 milliárdba kerül, és lassan állásban el is avulnak :)
Kiragadott példa, de semminek nincs következménye ha a fideszes vezérek csinálják.

Úgy teszel, mintha valami isteni társaságról beszélnél, már csak a glória hiányzik a fejről..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!