Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatod, hogy kilépjünk a...

Támogatod, hogy kilépjünk a Nato-ból?

Figyelt kérdés

Nagyon téma most az EU kilépés. Szerintem még a Nato-t is el kellene hagyni, mert agresszív terjeszkedésben van. Az oroszoknak már többször is megígérték, hogy nem mennek tovább. Erre már az ukránok beléptetéséről beszélnek. A nato egy agresszív provokáló szervezet. Szerintem arra játszanak, hogy háborúba keveredjenek az oroszokkal. Aztán mehetünk meghalni a frontra.

Én azt mondom jobb lenne semlegesnek lenni.

2023. nov. 29. 14:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
82%
Azonnal elköltözöm innen messzire amint ez egyáltalán felmerül, ugyanez igaz az EU tagság megszüntetésére is és szerintem minden épeszű ember így tesz. Beláthatatlan károkat okozna bármelyik lépés.
2023. nov. 29. 15:00
 12/28 anonim ***** válasza:
84%
Ugyan ez, elköltözés az országból, ha kilépünk az EU-ból vagy a NATO-ból.
2023. nov. 29. 15:02
 13/28 anonim ***** válasza:
27%
Már csak azért is támogatnám a kilépést, mert jó pár marxistától megszabadulna az ország (lásd előző 2).
2023. nov. 29. 15:27
 14/28 Molyember ***** válasza:
89%
Ezt, hogy "a NATO úgyse véde meg minket" valamelyik hülye elkezdte a háború elején, azóta mondjátok. Mire alapozzátok? Milyen precedenst teremte, hogy a NATO nem védte meg az egyik tagországot? Miből gondolná akkor a többi, hogy őket megvédené? Ez pont a NATO felbomlásához vezetne. Nem kell mindig játszani a mártírt, hogy a magyarokat mindenki bántja, mert ez nem igaz.
2023. nov. 29. 15:27
 15/28 anonim ***** válasza:
22%
#14 A média megmondaná az embereknek, hogy mit gondoljanak, ahogy mindig.
2023. nov. 29. 15:30
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Azt a médiát ki lehet kapcsolni..

2023. nov. 29. 16:17
 17/28 anonim ***** válasza:
83%

Ne zavarjon hogy a brics a varsói szerződés utódja. Igen sokkal lazább és szabadabb, ahogy Móricka elképzeli :)

Engem már az irritál hogy elvi szinten valahol felmerült a kilépés lehetősége. Én nem mennék el mivel a zavarosban már megtanultam halászni de a cégemet csak 25 km kell odébb költöztetnem hogy európában maradjon.

Semleges országként te bizonyára azt gondolod hogy magyarországból svájc lesz de ki kell ábrándítsalak, szerbia-albánia szintjére csúsznánk kb. Ők is semlegesek.

2023. nov. 29. 17:07
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
#16 Vagyunk néhányan, akik kikapcsoltuk. Mi támogatjuk, hogy a hazánk független és szabad legyen. A baj csak az, hogy túl kevesen vagyunk.
2023. nov. 29. 17:37
 19/28 Molyember ***** válasza:
83%
18-as, függetlenség és szabadság alatt azt érted, hogy szabaduljunk meg az orosz befolyástól? Hogy a miniszterelnök ne menjen ki Moszkvába rángatózni a tömeggyilkos Putyinnak, vagy hogy köszönés címén ne hajoljon meg az orosz külügyminiszternek? Hogy ne vétózzunk meg mindent orosz parancsra, hogy ne legyünk akkora csicskái az oroszoknak, hogy leköpnek minket külföldön? Mert ha így érted, akkor támogatom.
2023. nov. 29. 18:27
 20/28 anonim ***** válasza:
74%

'hogy a hazánk független és szabad legyen.'

Honnan akartok függetlenedni?

2023. nov. 29. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!