Támogatod, hogy kilépjünk a Nato-ból?
Nagyon téma most az EU kilépés. Szerintem még a Nato-t is el kellene hagyni, mert agresszív terjeszkedésben van. Az oroszoknak már többször is megígérték, hogy nem mennek tovább. Erre már az ukránok beléptetéséről beszélnek. A nato egy agresszív provokáló szervezet. Szerintem arra játszanak, hogy háborúba keveredjenek az oroszokkal. Aztán mehetünk meghalni a frontra.
Én azt mondom jobb lenne semlegesnek lenni.

Basszus miért kell megjegyzéseket fűzni a válaszokhoz?
Egyszerűen, nem támogatom.

Lehet, hogy átaludtad az elmúlt közel két évet, de Oroszország terjeszkedik. A háború előtt Putyin közölte, hogy szerinte melyik országoknak kéne kilépni a NATO-ból. Konkrétan követelte.
Feltűnő különbség, hogy mamíg a NATO-ba önként lépnek be az országok, addig az oroszok csak a hódítást tudják elképzelni. Gyengébbek kedvéért: a NATO önkéntes. Itt nincs terjeszkedés. Ráadásul a NATO legfontosabb lényege az, hogy a benne lévő országok védelmet kapnak az oroszokkal szemben.
És te ebből lépnél ki. Vagy nagyon buta vagy, vagy fizetnek érte, hogy terjeszd a propagandát. Nem tudom, melyik a rosszabb.

"en, mert a NATO úgyse védene meg minket t"
Ez egy hazugság.
Pont arra van NATO, hogy megvédjen minket te félhülye troll...orosz, tippelhetek? ..vagy fideszes vagy ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!