Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatod, hogy kilépjünk a...

Támogatod, hogy kilépjünk a Nato-ból?

Figyelt kérdés

Nagyon téma most az EU kilépés. Szerintem még a Nato-t is el kellene hagyni, mert agresszív terjeszkedésben van. Az oroszoknak már többször is megígérték, hogy nem mennek tovább. Erre már az ukránok beléptetéséről beszélnek. A nato egy agresszív provokáló szervezet. Szerintem arra játszanak, hogy háborúba keveredjenek az oroszokkal. Aztán mehetünk meghalni a frontra.

Én azt mondom jobb lenne semlegesnek lenni.

2023. nov. 29. 14:07
A kérdező szavazást indított:
Egyetértek. Nem kell se az EU, se a Nato.
Nem értek egyet. Kell a migráns woke őrült EU, és az agresszív Nato tagság is.
41 szavazat
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
97%

Basszus miért kell megjegyzéseket fűzni a válaszokhoz?

Egyszerűen, nem támogatom.

2023. nov. 29. 14:10
 2/28 anonim ***** válasza:
86%
Ezen az oldalon kívül egyáltalán nem téma az EU vagy a NATO kilépés, bármennyire is erőlködtök ezekkel a kérdésekkel.
2023. nov. 29. 14:11
 3/28 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom mi az a woke, de nem támogatom semmi esetre sem.
2023. nov. 29. 14:13
 4/28 anonim ***** válasza:
98%
Na ez nem igazán demokratikus dolog kérdező, nem Mi Hazánkos vagy véletlenül?
2023. nov. 29. 14:13
 5/28 anonim ***** válasza:
97%
És mibe lépjünk bele, a kutyaszaron kívül ?
2023. nov. 29. 14:24
 6/28 A kérdező kommentje:
#6 Mondjuk a sokkal lazább, és szabadabb brics-be.
2023. nov. 29. 14:25
 7/28 anonim ***** válasza:
76%
Támogatom hogy az összes fideszes, élükön orbánnal kilépjen a NAto országok területéről, és hazamenjen Oroszországba, választott hazájukba!
2023. nov. 29. 14:36
 8/28 Molyember ***** válasza:
70%

Lehet, hogy átaludtad az elmúlt közel két évet, de Oroszország terjeszkedik. A háború előtt Putyin közölte, hogy szerinte melyik országoknak kéne kilépni a NATO-ból. Konkrétan követelte.

Feltűnő különbség, hogy mamíg a NATO-ba önként lépnek be az országok, addig az oroszok csak a hódítást tudják elképzelni. Gyengébbek kedvéért: a NATO önkéntes. Itt nincs terjeszkedés. Ráadásul a NATO legfontosabb lényege az, hogy a benne lévő országok védelmet kapnak az oroszokkal szemben.

És te ebből lépnél ki. Vagy nagyon buta vagy, vagy fizetnek érte, hogy terjeszd a propagandát. Nem tudom, melyik a rosszabb.

2023. nov. 29. 14:39
 9/28 anonim ***** válasza:
13%
Igen, mert a NATO úgyse védene meg minket támadás esetén, de a magyar katonákat szívesen viszik vágóhídra az USA agresszióihoz.
2023. nov. 29. 14:51
 10/28 anonim ***** válasza:
83%

"en, mert a NATO úgyse védene meg minket t"

Ez egy hazugság.

Pont arra van NATO, hogy megvédjen minket te félhülye troll...orosz, tippelhetek? ..vagy fideszes vagy ?

2023. nov. 29. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!