A balliberálisok miért gondolják magukat értelmiséginek és nézik le a fideszeseket, mikor alapvető kérdésekkel sincsenek tisztában?
https://www.youtube.com/watch?v=DyZZIMwv9xY
Pl. azzal, hogy milyen országok Magyarország szomszédai.
Hú most aztán jól lebuktatták az ellenzéki szavazókat.
Szégyen, hogy valaki ilyen videókat készít, még nagyobb szégyen, hogy ezekre másik tapsikolnak.
#1 nem inkább az a szégyen, hogy nem tudják a válaszokat?
Mintha a riporter lenne a hibás akkor, amikor valamelyik politikus nem áll meg neki, hogy válaszoljon a kínos kérdésre.
Egyébként van egy jobb is, még a liberó érából:
A magyar ellenzéki értelmiségiek szerint igazán európai és liberális a következő:
- minden esetben az ellenfélnek drukkolni egy sporteseményen.
- a sportolóink halálát kívánni
- minden esetben a külföldinek adni igazat, egy magyar emberrel szemben, legyen akármi is a téma
Stb stb
2
Ez nem véleméyn te eszement, hogy milyen országokkal vagyunk határosak!
Tudnál ennél könyebbet kérdezni?
Vagy talán túl könnyű lett a kérdés és a ballib egyetemisták, csak a nehéz kérdéseket szeretik?
7 A balliberálisok miért gondolják magukat értelmiséginek és nézik le a fideszeseket, mikor alapvető kérdésekkel sincsenek tisztában?
ez volt a kérdés, erre válaszoltam és kérlek ne személyeskedj, nem vagyok eszement.
Magamtól is képes vagyok kialakitani véleményt, politikusok, vagy sajtóközpont nélkül is.
Nálam máig a bestof az, amikor Cozmát leszúrták, meghalt, majd másnap le volt tudva annyival a liberálisok részéről, hogy biztos kötekedett.
Azért ez nagyon gáz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!