Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek gáz, hogy azért...

Szerintetek gáz, hogy azért akarok felmondani a munkahelyemen, mert mindig munkatársam utálja a Fideszt?

Figyelt kérdés
63-an dolgozunk a cégnél, de minden munkatársam utálja a Fideszt, ami nekem nagyon rosszul esik, mert 1998 óta minden választáson a Fideszre szavazok.
tegnap 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Ne. Kezdj el listázni, pár év múlva nagy karriert futhatsz be vele.
tegnap 21:44
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Ha értelmes és jó erkölcsi érzékű (jó erkölcsi színvonalú) ember lennél, akkor te is utálnád a Fideszt.
tegnap 21:45
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Gáz, de nem is az hogy felmondanál hanem az hogy fideszes vagy.
tegnap 21:48
 4/10 anonim ***** válasza:
8%
Mindig utálni kell az aktuális kormányt. Rá kell fogni mindent
tegnap 21:56
 5/10 The_real_Marxist ***** válasza:
100%
Igen, mert gondolom a nagy Fideszednek köszönhetően 12 órát robotolsz 200 ezer forintért. Legfeljebb ha 30K feletti városban élsz vagy egyetemet végeztél, akkor tudom elképzelni, hogy 8 órába dolgozol 5 csak hétköznap könnyű munkát. De 30-100K körüli városban is retek nehéz diploma nélkül ilyen munkahelyet találni a top 10 legnagyobb városban talán már van elég munkahely, de ott sem sok.
tegnap 22:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szánalmas!
tegnap 22:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hozzánk mindenesetre ne gyere, mert mi is mind utáljuk.
tegnap 22:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan mondj fel! És jelentkezz a megafonhoz.
tegnap 22:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Íme egy díszpéldány, akinek többek között köszönhetjük a 2/3-ot és a fidesz-maffiát. Igazán rendes volt tőled.
tegnap 23:00
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Kár felmondanod, mert nem találsz olyan helyet, ahol ne utálnák a fideszt.

Nálunk is 40 emberből szinte mindenki. Pár hónapig azt hittem rajtam viccelődnek, mikor fideszt szidják, mert korábban én voltam leginkább a fidesz ellen. De rá kellett jönnöm, hogy nem viccelődnek, hanem mostmár mindenkinek elege van a fideszből, Orbánból meg az egész NER elitből.

Olyasmi hangulat van, mikor régen a Gyurcsányék már megbuktak, de még évekig nem mondott le.

Az a vicc, hogy mostmár azért szidják a Gyurcsányt, mert hogy az Ő hibájából lett a fidesznek kétharmada, ami az egész katasztrofát okozta az elmúlt 15 évben.

ma 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!