Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szekunder szégyenetek van...

Szekunder szégyenetek van nektek is, hogy Orbán Viktor a többszörösen elítélt nárcisztikus bűnözőt erős vezetőnek, míg a 3 éve a népéért küzdő Zelenszkijt gyenge, háborúpárti vezetőnek hívta?

Figyelt kérdés
Ezeknek teljesen elment az eszük? Ukrajnát lerohanta Oroszország,s Ukrajna a megtámadott fél. Ha Magyarországot lerohanná Putin, akkor is Trump lenne az erős vezető?

tegnap 22:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon seggfájós este ez... :(
tegnap 22:44
 2/22 anonim ***** válasza:
27%
Azért örülök neki, hogy Trump jól felmosatta a padlót a magyargyűlölő széljobbereket pénzelő bohóccal
tegnap 22:44
 3/22 anonim ***** válasza:
62%
Hát, vehetjük sok mindennek, ha nem hagyta, hogy a takonyszínű ripacs kioktassa.
tegnap 22:48
 4/22 anonim ***** válasza:
32%
Hát minek hívja, ha egyszer Z háborúpárti és irreális elképzelései vannak a békéről?
tegnap 22:57
 5/22 anonim ***** válasza:
51%
Utálom a NER-t, de most azt kell mondanom, nem szabadna így viselkednie egy olyan elnöknek, aki azért megy Washingtonba, hogy támogatást kérjen és kapjon az amerikaiaktól. Mint egy durcás kisgyerek, olyan benyomást keltett, és igazuk van az amcsiknak, hogy hőzöngés helyett inkább hálás lehetne Zelenszkij az amerikaiaknak.
tegnap 23:06
 6/22 anonim ***** válasza:
53%

Akkor most helyet cseréltünk :) Én egy sor ponton egyetértek a Fidesszel, de Trump és Vance viselkedése nálam kiverte a biztosítékot. Hogy lehet így leugatni egy embert a nyilvánosság előtt? Zelenszkijt egyáltalán nem csípem, és neki igenis van felelőssége a háború kirobbanásában, de semmi valótlanságot nem mondott. Egyszerűen csak emlékeztette az alelnököt, hogy 2014-22 között az USA-tól egyáltalán nem jött diplomáciai segítség, csak Európától. Ez kényes tény, és tudom, hogy ezt nem most és ezen a találkozón kellett volna megfogalmaznia, de igazat mondott. Ezért nem leüvölteni kellett volna, hanem megindokolni, hogy miért, elvégre 2016-20 volt egy Trump-kormányzat is. Szerintem nagyon taszító volt, ahogy viselkedtek vele. Megsajnáltam.

tegnap 23:15
 7/22 anonim ***** válasza:
55%

Egyiket se tartom jó politikusnak: se Zelenszkijt, se Trumpot. Sőt igazán az épelméjűségükről sem vagyok meggyőződve.

De ez a Trump-nyalás fidesz részről undorító. És mi haszna? Értem én, hogy a Trump-körből alkalmazza Orbán a politikai stratégiai tanácsadóját... Amit szintén szégyennek érzek, hogy tényleg ez a "színvonal" a mérce. Hogy a politikusok egy valóságshow celeb szintjén állnak...

tegnap 23:17
 8/22 DonDon3500 válasza:
0%
Utálom az ukránokat, minden ami nekik rossz, az engem boldoggá tesz. Szóval teljesen mindegy mi van, Fidesz ide vagy oda. Az ukránokat utálni KELL.
tegnap 23:24
 9/22 anonim ***** válasza:
82%

Úgy néz ki most besz*ptuk

Trump hátbaszúrta Ukrajnát, ami így el fog esni. Utána következik az Orbáni fordulat.

A következő választás túl necces, nem kockáztatja meg, csalni fog de durván, következmények nélkül.

Ha kell kilép az EU-ból meg a NATO-ból, és (nemhivatalosan) Orosz védnökség alá kerül az ország, a cigó hatalmát Putyin garantálja majd mint Lukasenkáét

Orosz csicskaország leszünk, hála az agyatlan amerikaiaknak, akik kizárólag elmeroggyantakat hajlandóak elnökké tenni.

Mondjuk ez az ország ennyit is érdemel

ma 00:02
 10/22 A kérdező kommentje:
5) Ember, te láttad az egész videót? Trump és a kiskutyája jd nem hagyták szóhoz jutni Zelenszkijt.
ma 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!