Meglep, hogy Orbán Balázs dédapja, akivel próbálta mentegetni magát, a korabeli sajtóhírek szerint elítélt rabló és csaló volt?
szept. 28. 07:45
A kérdező szavazást indított:
Az lepett volna meg, ha nem az
Igen, meglep, szomorú
13 szavazat
1/11 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy mi volt a dédapja? Ő mi, az az érdekes.
2/11 A kérdező kommentje:
Ő hozta fel saját védelmében, nem a sajtó. Ha már ő hősként hivatkozik rá, akkor már indokolt megnézni, hogy ki is volt az
szept. 28. 07:48
4/11 anonim válasza:
Engem az nem érdekel, engem csak az, hogy miért nem adta meg magát? Háborúpárti volt a papa?
5/11 anonim válasza:
Egyébként, végtelenül gyomorforgató, hogy ez a nyomorék, meg Bayer Zsolt úgy ekézi kritikus politikusok családját és felmenőit, hogy a sajátjaik ténylegesen, igazoltan ártottak ennek az országnak, és, az a leggyomorforgatóbb, hogy ezt bűntetlenül megtehetik és folytathatják.
6/11 anonim válasza:
Senki nem felelhet az ősei cselekedeteiért, hanem csak a sajátjaiért. Ő az ősei nélkül is elég problémás és nem csak a mostani, hanem a korábbi megjegyzései miatt is, több uszítást is neki köszönhetünk.
7/11 anonim válasza:
Ne hidd azt, hogy ezeket a szövegeket ő találja ki! Ő mondja neki, hogy mondja.
8/11 anonim válasza:
Én mindíg komolyan elcsodálkozom rajta, amikor valaki, aki valami vállalhatatlan dolgot mond vagy tesz, az ősei érdemeit szedi elő.
Ez igen szánalmas dolog.
9/11 anonim válasza:
Ez az ügy is ép olyan aljas és szánalmas mint a többi fideszes aljasság amire az évek folyamán fény derült, ez a párt a bűnözők a pedofilo a szellemileg leépültek tolvajok és korruptak gyűjtőhelye.
Aki ezekre szavaz a lopásra és a bűnözésre szavaz. Jóérzésű ember ezekre nem voksol.
10/11 anonim válasza:
A vér nem válik vízzé, az alma nem esik messze a fájától...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!