Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szekunder szégyenetek van...

Szekunder szégyenetek van nektek is, hogy Orbán Viktor a többszörösen elítélt nárcisztikus bűnözőt erős vezetőnek, míg a 3 éve a népéért küzdő Zelenszkijt gyenge, háborúpárti vezetőnek hívta?

Figyelt kérdés
Ezeknek teljesen elment az eszük? Ukrajnát lerohanta Oroszország,s Ukrajna a megtámadott fél. Ha Magyarországot lerohanná Putin, akkor is Trump lenne az erős vezető?

tegnap 22:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"a cigó hatalmát"

Jól esik mocskolódni? Miért nem lehet gyűlölet nélkül mefogalmazni a kritikát? Miért érzed kötelességednek, hogy lesüllyedjetek Bayer Zsolt szintjére? És ha ugyancsak kormányváltást akartok, mivel lesztek ti különben a fideszeseknél, ha már ellenzékben is ugyanúgy gyűlölködtök, mint ők?

ma 00:10
 12/23 mindentudó99 ***** válasza:
16%
Az ukrán egy rasszista nép. Kicsit helyre lettek rakva.
ma 00:14
 13/23 DonDon3500 ***** válasza:
A magyar is egy rasszista nép. Itt mikor lesz helyrerakás?
ma 00:16
 14/23 anonim ***** válasza:
84%

"A magyar is egy rasszista nép. Itt mikor lesz helyrerakás?"

Remélem hamar, már nagyon várom a gombafelhőket, öröm lesz nézni

Még egy ilyen aljanépet nem szabad életben hagyni

ma 00:17
 15/23 DonDon3500 ***** válasza:
28%
Utálom én is, mint a sz.rt. Az összes magyart. De már 3000km-rôl új állampolgársággal ezer éve... A gyerekem nem is beszél magyarul. Feleségem sem magyar. Szüleimmel, családommal zéro kapcsolat. Nem is járunk. A gondolattól is rosszul vagyok.
ma 00:20
 16/23 kutyafule4 ***** válasza:
84%
Az utóbbi években kb folyamatos szekunder szégyenérzetem van a kormány megnyilvánulásai miatt.
ma 00:25
 17/23 kutyafule4 ***** válasza:
#15 csodálatos ember lehetsz akkor, a megnyilvánulásod alapján kb az orosz-szopó fideszes trollokkal raklak egy polcra.
ma 00:26
 18/23 DonDon3500 ***** válasza:
0%
Tudod még mikor magyar állampolgi voltam de már eljöttem onnan, azért is a Fideszre szavaztam, hogy ti szenvedjetek! Ami nektek rossz az nekem jó és örömet okoz! 2018-ban szavaztam utoljára. Tudod a legszebb eredmények a magyar rendôrségen láthatók. Nulla! Semmire nem jók. Ezen kívül se eü-tök, se oktatás, se vasút.
ma 00:29
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Orbán tényleg nevetséges. Ha Trump géppuskával lövöldözne körbe körbe, és közben azt üvöltené, "KIIRTOK MINDENKIT HALÁL AZ EGÉSZ VILÁGRA"

Orbán akkor is ugy nyilatkozna, hogy : "Trump egy megfontolt, higgadt békepárti politikus."

ma 00:36
 20/23 anonim ***** válasza:
#15 Akkor mégis minek irogatsz egy magyar fórumra, és használod a nyelvet ha rühellsz minket mint a sz*rt? Én nem bántom, és nem hazaárulózom aki elköltözik, mert megértem, de az ilyen megszólalásoktól kifordul a belem. 56-os menekültek nem nyilatkoztak így a magyarokról pedig nekik tényleg menekülniük kellett. Undorító egy ember lehetsz valóéletben is sajnálom a gyermekedet, hogy ilyen féreg apja van.
ma 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!