Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberálisok miért gondolj...

A balliberálisok miért gondolják magukat értelmiséginek és nézik le a fideszeseket, mikor alapvető kérdésekkel sincsenek tisztában?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=DyZZIMwv9xY

Pl. azzal, hogy milyen országok Magyarország szomszédai.

#FIDESZ #balliberális #éttermiség
2023. nov. 22. 10:51
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
95%
Az iskolarendszer régen sem volt tökéletes, csak a probléma az, hogy a fidesz még rothasztott rajta egy kicsit és ha ez így halad még azt se fogják tudni hogy hol kérdezik őket.
2023. nov. 22. 12:32
 22/55 anonim ***** válasza:
5%

22 - Ha ennyi a baloldali értelem és ez az etalon, mégis képtelenek egy épkézláb pártot összerakni, legalább a 2/3-ot megakadályozni, akkor eltérő fogalmaink vannak az "értelmesről".

Dehát minden párt abból merít amilyen van ugye...

2023. nov. 22. 12:35
 23/55 anonim ***** válasza:
20%

21,22.

Be tudude linkelni, hogy nincsen benne az általános iskolai töri tananyagban a körülöttünk lévő országok?

Tudom, hogy ti nem tanultátok, de attól még lehet, hogy benne van az.

2023. nov. 22. 12:35
 24/55 anonim ***** válasza:
4%
24, rögtön, miután kiderült, hogy mit jelent a "tudude".
2023. nov. 22. 12:38
 25/55 anonim ***** válasza:
5%

25.

Azért elég nagy lebőgés ez egy egyetemistának, meg is jegyzi az öltönyös hogy most be fog égni!

Hát ennyit tudtok ti!

2023. nov. 22. 12:41
 26/55 anonim ***** válasza:
96%

Amúgy honnan gondoljátok, hogy balliberális minden videóban megkérdezett? Vagy mindenki balliberális aki nem fidesz szavazó? De honnan tudjátok kire szavaznának? Hisz ilyen kérdés nem volt a videóban.

Vagy az az alapfelvetés, hogy mivel egyetemre járnak nem lehetnek fideszesek? Csak mert ez nem került kifejtésre a kérdés leírásából.

2023. nov. 22. 12:41
 27/55 anonim ***** válasza:
31%
26, én nem vagoyk öltönyös egyetemista, csak azt szerettem volna megtudni, mert tényleg nem tudom, hogy mit jelent, hogy "tudude"?
2023. nov. 22. 12:43
 28/55 anonim ***** válasza:
3%

27.

Megnézted a videót?

Én meg!

Később ez is szerepel benne az összes ballib!

2023. nov. 22. 12:44
 29/55 anonim ***** válasza:
7%

"szerettem volna megtudni, mert tényleg nem tudom, hogy mit jelent, hogy "tudude"?"

Most komolyan ezen lovagolsz, hogy elütötte?

Ez valami vicc??? 🤣🤣🤣

Úristen, de szánalmas 🤣🤣🤣

2023. nov. 22. 12:47
 30/55 anonim ***** válasza:
94%

30, tehát a lényeg, hogy Orbán Viktor támogatói kioktatnak mindenkit, egy Orbán Viktor által fizetett videó végett, hogy a mindenki más a hüle, de, amikor egy Orbán Viktort támogató "elüt" valamit, akkor a mindenki más a szánalmas?

Ezt le tudnád irni mosolygós szmájlik nélkül is?!

2023. nov. 22. 12:52
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!