A balliberálisok miért gondolják magukat értelmiséginek és nézik le a fideszeseket, mikor alapvető kérdésekkel sincsenek tisztában?
https://www.youtube.com/watch?v=DyZZIMwv9xY
Pl. azzal, hogy milyen országok Magyarország szomszédai.
22 - Ha ennyi a baloldali értelem és ez az etalon, mégis képtelenek egy épkézláb pártot összerakni, legalább a 2/3-ot megakadályozni, akkor eltérő fogalmaink vannak az "értelmesről".
Dehát minden párt abból merít amilyen van ugye...
21,22.
Be tudude linkelni, hogy nincsen benne az általános iskolai töri tananyagban a körülöttünk lévő országok?
Tudom, hogy ti nem tanultátok, de attól még lehet, hogy benne van az.
25.
Azért elég nagy lebőgés ez egy egyetemistának, meg is jegyzi az öltönyös hogy most be fog égni!
Hát ennyit tudtok ti!
Amúgy honnan gondoljátok, hogy balliberális minden videóban megkérdezett? Vagy mindenki balliberális aki nem fidesz szavazó? De honnan tudjátok kire szavaznának? Hisz ilyen kérdés nem volt a videóban.
Vagy az az alapfelvetés, hogy mivel egyetemre járnak nem lehetnek fideszesek? Csak mert ez nem került kifejtésre a kérdés leírásából.
27.
Megnézted a videót?
Én meg!
Később ez is szerepel benne az összes ballib!
"szerettem volna megtudni, mert tényleg nem tudom, hogy mit jelent, hogy "tudude"?"
Most komolyan ezen lovagolsz, hogy elütötte?
Ez valami vicc??? 🤣🤣🤣
Úristen, de szánalmas 🤣🤣🤣
30, tehát a lényeg, hogy Orbán Viktor támogatói kioktatnak mindenkit, egy Orbán Viktor által fizetett videó végett, hogy a mindenki más a hüle, de, amikor egy Orbán Viktort támogató "elüt" valamit, akkor a mindenki más a szánalmas?
Ezt le tudnád irni mosolygós szmájlik nélkül is?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!