Ellenzékiek! Ti helyesnek tartjátok, hogy az ellenzéki politikusok szerint az EU elképzeléseit csak elfogadni lehet?
20, ha elvolvasod a kérdést figyelmesen, a kérdés úgy szól, hogy:
Ellenzékiek! Ti helyesnek tartjátok, hogy az ellenzéki politikusok szerint az EU elképzeléseit csak elfogadni lehet?
Tehát, nem az ellenzéki pártok, vagy politikusok lettek megszólitva, hanem az ellenzéki szavazók. Én a saját magam véleményét tudom elmondani, mivel se ellenzéki párt ne ellenzéki politikus nem vagyok és mivel egyiket sem követem, igy végképp nehéz erre válaszolni.
Szerintem nem kell mindenben egyetérteni az EU-val. Miért kellene? Teljes jogú tagjai vagyunk, nekünk is lehet különvéleményünk.
De azt azért mégsem lehet, hogy az összes pénzt is legomboljuk az EU-ról, de amikor nekünk kellene valamiféle áldozatot hozni, akkor jáááj, az már nem tetszik. Hát valamit valamiért.
Kérdező, javaslom írj olyan kérédést ki ami a te gondolataidat tükrözi, NE az agymosó fidesz média által az agyadba szugerált gondolataidat add itt ki.
Legyél önnállóan gondolkodó lény, nem vagy te fehérrépa!
21
De minek írsz ide, ha nem tudsz válaszolni?
Az eddigiek alapján a válaszadók többsége helyesnek tartja, hogy a magyar ellenzéki politikusok elképzelését. Ez nagyon gyászos képet fest a hazai ellenzéki táborról, gyakorlatilag szolgalelkűek.
Sajnálom, talán egyszer ez változhat, de az nem ma lesz.
Eleve egy hamis állítás van a kérdésben, hogy "csak elfogadni" lehetne az EU elképzeléseit.
A fideszesek és egyéb EU ellenesek folyamatosan a szuverenizmusra mutogatnak, akárhányszor az EU hozna valami nemzetközi megoldásrendszert. Azt hiszik, hogy 2015 óta az EU munkája nem állt másból, csak a migránsokból és most Ukrajna támogatásából, holott pl. legalább a Brexit óta tudnia kéne mindenkinek, hogy a hétköznapi ember életét is mennyire átszövi az EU kapcsolat.
Az egészben pedig az a legnevetségesebb, hogy míg itthon mindenkinek kuss a neve, mert a fidesz lett megválasztva, addig ha az EU-ban történik szavazás, vagy 26 tagállamból 25 egyetért valamiben, csak mi nem, akkor is toporzékolunk. Hipokrata hozzáállás ez, kár tagadni.
25
Ezért kérdeztem, hogy pl az EU milyen megoldást talált ki a migrációra, amit el kellett volna fogadnunk kritika nélkül? Megoldotta volna ez a problémát?
"Egyetért Ön azzal, hogy Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke csecsemőket egyen és megfürödjön vérükben?
-igen
-nem
"
Kb ilyen értelmes volt a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!