Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Ti helyesnek...

Ellenzékiek! Ti helyesnek tartjátok, hogy az ellenzéki politikusok szerint az EU elképzeléseit csak elfogadni lehet?

Figyelt kérdés

2023. nov. 19. 07:45
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
88%

20, ha elvolvasod a kérdést figyelmesen, a kérdés úgy szól, hogy:

Ellenzékiek! Ti helyesnek tartjátok, hogy az ellenzéki politikusok szerint az EU elképzeléseit csak elfogadni lehet?

Tehát, nem az ellenzéki pártok, vagy politikusok lettek megszólitva, hanem az ellenzéki szavazók. Én a saját magam véleményét tudom elmondani, mivel se ellenzéki párt ne ellenzéki politikus nem vagyok és mivel egyiket sem követem, igy végképp nehéz erre válaszolni.

2023. nov. 19. 08:38
 22/34 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem nem kell mindenben egyetérteni az EU-val. Miért kellene? Teljes jogú tagjai vagyunk, nekünk is lehet különvéleményünk.

De azt azért mégsem lehet, hogy az összes pénzt is legomboljuk az EU-ról, de amikor nekünk kellene valamiféle áldozatot hozni, akkor jáááj, az már nem tetszik. Hát valamit valamiért.

2023. nov. 19. 08:40
 23/34 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, javaslom írj olyan kérédést ki ami a te gondolataidat tükrözi, NE az agymosó fidesz média által az agyadba szugerált gondolataidat add itt ki.

Legyél önnállóan gondolkodó lény, nem vagy te fehérrépa!

2023. nov. 19. 09:07
 24/34 anonim ***** válasza:
16%

21

De minek írsz ide, ha nem tudsz válaszolni?

Az eddigiek alapján a válaszadók többsége helyesnek tartja, hogy a magyar ellenzéki politikusok elképzelését. Ez nagyon gyászos képet fest a hazai ellenzéki táborról, gyakorlatilag szolgalelkűek.

Sajnálom, talán egyszer ez változhat, de az nem ma lesz.

2023. nov. 19. 10:06
 25/34 anonim ***** válasza:
84%

Eleve egy hamis állítás van a kérdésben, hogy "csak elfogadni" lehetne az EU elképzeléseit.

A fideszesek és egyéb EU ellenesek folyamatosan a szuverenizmusra mutogatnak, akárhányszor az EU hozna valami nemzetközi megoldásrendszert. Azt hiszik, hogy 2015 óta az EU munkája nem állt másból, csak a migránsokból és most Ukrajna támogatásából, holott pl. legalább a Brexit óta tudnia kéne mindenkinek, hogy a hétköznapi ember életét is mennyire átszövi az EU kapcsolat.

Az egészben pedig az a legnevetségesebb, hogy míg itthon mindenkinek kuss a neve, mert a fidesz lett megválasztva, addig ha az EU-ban történik szavazás, vagy 26 tagállamból 25 egyetért valamiben, csak mi nem, akkor is toporzékolunk. Hipokrata hozzáállás ez, kár tagadni.

2023. nov. 19. 10:06
 26/34 anonim ***** válasza:
14%

25

Ezért kérdeztem, hogy pl az EU milyen megoldást talált ki a migrációra, amit el kellett volna fogadnunk kritika nélkül? Megoldotta volna ez a problémát?

2023. nov. 19. 10:11
 27/34 anonim ***** válasza:
84%
24, velem kérlek ne általánosíts egy egész tábort! Én egy darab ember vagyok és nem egy tábor!
2023. nov. 19. 10:12
 28/34 anonim ***** válasza:
16%
Nem tartom helyesnek, hogy a magyar ellenzéki politikusok ennyire egyirányúan gondolkodnak az EU-ról. Kb olyan, mintha ők lennének az EU csinovnyikjai. A képességeik is maximum ezt a szintet ütik meg.
2023. nov. 19. 10:17
 29/34 anonim ***** válasza:
0%
28, a kérdés az ellenzéki szavazóknak szólt és nem az ellenzéki politikusoknak, csak mondom.
2023. nov. 19. 10:19
 30/34 anonim ***** válasza:
83%

"Egyetért Ön azzal, hogy Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke csecsemőket egyen és megfürödjön vérükben?

-igen

-nem

"

Kb ilyen értelmes volt a kérdésed.

2023. nov. 19. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!