Ellenzékiek! Ti helyesnek tartjátok, hogy az ellenzéki politikusok szerint az EU elképzeléseit csak elfogadni lehet?
Ez most egy olyan kérdés, amikor tudd, hogy mi a szitu van és csak 1 helyes választ adhatsz?
Egyébként nem feltétlen kell egyet érteni mindennel, amit az EU vezetői találnak ki, Matolcsy szavaival élve, senki sem tévedhetetlen, de azt gondolom, hogy nekünk Európa közepén, igenis kutyakötelességünk kellene, hogy legyen a hozzájuk tartozás. Lehet és kellenek is a viták, kell az, hogy megvitassuk, hogy mit és, hogy kellene csinálni.
És mégvalami: jelen pillanatban, szerény véleményem szerint Európa a föld legjobb térsége. Vannak problémák, vannak hibák, de nem véletlenül akar a bolygóról, majd mindenki idejönni, talán Ausztrália van csak hasonlóan jó pozicióban, igy fenntartom, hogy valamit jól csinálhatnak ezek a vezető politikusok.
1
Ha nem ért egyet Magyarország az EU katasztrofális migrációs elképzeléseivel, attól miért is vagyunk kevésbé európaiak?
2, azért, mert Moszkva az olyan 2000 km-re van tőlünk és egy rohadt nagy háború is van köztük, Pekinget, meg ki sem merem számolni, hogy mekkora távolság.
A nem egyet értés, nem kellene, hogy azt jelentse, hogy direkt blokkolunk mindent, ami ötlet, direkt cssznk ki, akivel és ahogy csak tudunk és direkt tesszük az országunkat periférián kivülre a senkiföldjére, hogy itt van, vigyen minket, aki akar.
3
Milyen ötleteket blkokkoltunk migrációs elképzekések terén?
4
Újra kérdezem: migráció terén beváltak az EU elképzelései? Mik is voltak azok?
És akkor erre az ellenzék szerint csak bólogatni lehet? A józan ész az európai politikában meghalt már a 20. század első felében...
5, nem tudom, le sem irtam azt a szót, hogy és nem is gondoltam arra szóra, hogy migráció.
Nem tudom, hogy miért irtad ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!