Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Ti helyesnek...

Ellenzékiek! Ti helyesnek tartjátok, hogy az ellenzéki politikusok szerint az EU elképzeléseit csak elfogadni lehet?

Figyelt kérdés

2023. nov. 19. 07:45
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
75%
Értem, hogy példa volt, csak én egyetlen egyszer sem irtam le a migráció szót és gondolni sem gondoltam rá.
2023. nov. 19. 08:14
 12/34 anonim ***** válasza:
24%

11

A kérdésből kiindulva ez egy jó példa. Arról nem tehetek, ha nem látod az összefüggést.

2023. nov. 19. 08:16
 13/34 anonim ***** válasza:
86%
Viszont, ha már gondolat és példa, én mondjuk gondolok arra, hogy mennyire jó az európai gasztronómia, az európai sörfőzés, vagy mennyire jó már, hogy ott vállalhatok munkát és élhetek, ahol csak szeretnék, vagy arra is gondolok, hogy európa bármely pontján nézhetek Netflixet és hallgathatok Azariah-t. Én ilyenekre gondolok Európával kapcsolatban.
2023. nov. 19. 08:17
 14/34 anonim ***** válasza:
20%

13

Csak nem erről szól a kérdés.

2023. nov. 19. 08:18
 15/34 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem a roamingot is nekik köszönhetjük. A roaming dij eltörlése rohadt jó ötlet, mint, ahogy azt is a politikusoknak köszönhetjük, hogy ott vállalok munkát, ahol akarok, és az is a politikusok érdeme, hogy megállás nélkül utazhatok -békeidőben-, kipróbálni Európa hires gasztronómiáját. Szerintem, de, szerintem pont erről szól a kérdés.
2023. nov. 19. 08:21
 16/34 A kérdező kommentje:
Mindenkit lepontoztam akik szándékosan terelnek a kérdésről. Szép jó reggelt 😊☕
2023. nov. 19. 08:24
 17/34 anonim ***** válasza:
18%
Legközelebb, előnyösebb lenne nem félreérthető kérdést feltenni, vagy pontosabban kiirni, hogy mégis milyen válasz az elfogadható, de az lenne a legjobb, ha egyből meg is válaszolnád saját kérdésed és akkor nem kellene válaszolnunk sem.
2023. nov. 19. 08:26
 18/34 A kérdező kommentje:

17

Ha számodra ez nehéz, az miért engem zavarjon? 🙂

Ment a piros kéz újból 😘

2023. nov. 19. 08:29
 19/34 anonim ***** válasza:
22%

Ti helyesnek tartjátok, hogy az ellenzéki politikusok szerint az EU elképzeléseit csak elfogadni lehet?

Ez a kérdés, én egy csomó pontot felsoroltam, ami szerintem helyes és jó gondolat, ráadásúl az első válaszomban meg is fogalmaztam, hogy nem kell mindennel egyet érteni, de direkt blokkolni, vagy a szétesésére játszani nem túl jó ötlet.

Innentől, ne engem hibáztass, te tetted fel a kérdést, nem én.

2023. nov. 19. 08:31
 20/34 anonim ***** válasza:
27%

19

Mondj egy dolgot amit az ellenzék kritizált az EU kapcsán.

2023. nov. 19. 08:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!