Ha Tanzániában nyaralt volna a terhes anyám, és én ott születtem volna meg, akkor fekete lennék?
Figyelt kérdés
A gimiben az osztálytársaim azt mondták nem vagyok magyar, mert Ukrajnából (Kárpátalja) jöttem. “Mindenki olyan nemzetiségű, ahol született”. Bár amúgy ők nem tudják, de Kisvárdán születtem, ami dupla paradoxon, mert a szüleim Beregszászban születtek, tehát a szüleim ezek szerint ukrán nemzetiségűek, én pedig magyar nemzetiségű vagyok :D
Honnan jött ez a brilliáns elmélet?
2023. nov. 16. 12:37
11/18 anonim válasza:
Képezeld nálunk meg az a helyzet hogy a nővérem várandós, de még nem tudjuk a gyerek nemét. Ezért nem tudom hogy nagynéni vagy nagybácsi leszek-e.
13/18 anonim válasza:
Nem lennél az. Ugyanolyan magyar lennél, mint most.
A honnan jöttre meg az osztálytársaidat kell megkérdezni, de szerintem semmi alapja, legfeljebb csak a tudatlanság
14/18 anonim válasza:
Akár hívhatod magad félázsiai származéknak is.
15/18 anonim válasza:
Sőt, ha falun a pajtában születsz, akkor meg ló lennél.
16/18 Senior Séf válasza:
Anyám sváb, apám bógár, én meg vagyok svábbógár.
17/18 Senior Séf válasza:
" ...minden szuahéli ember fekete."
De csak azért, mert születéskor fényt kaptak. Igaz, ezt a poént ma már kevesen értik.)
18/18 anonim válasza:
Többek között ez attól is függött volna, hogy ki csavarja bele a patront.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!