Na fideszesek örültök hogy fekete pákó magyar állampolgár lesz? Szükség van közétek az értelmiségre :D
Szerintem semmi kétség, hogy ez csak és kizárólag az lghdtv elleni mindent elsöprő harc letérdeltető, tüdőnlövő része lehet.
Ha olyan szereplőkkel erősitjük rendithetetlenül a szentséges magyar kultúrát, mint Pákó, Győzike, Tóth Gabi és Pataky Attis, azt hiszem, ennél nagyobb segitséget nem adhat a kultúra a magyar családoknak!
Beírtam. Javarészt ilyen 15 éves vagy még régebbi cikkeket dobott ki. Kérlek tudsz linkelni valami újabbat?
Egyébként ezt nem igazán értem miért csak most? Tudtommal a magyar törvények szerint 7 év után már meg lehet kapni az állampolgárságot. Menekültek esetén még kevesebb (egy szomáli ismerősöm alig 1-2 év után már le is lépett a magyar útlevelével Németországba).
De Pákó már jóval több mint 7 éve él itt, hogyhogy csak most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!