Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy fogja viselni az ellenzék...

Hogy fogja viselni az ellenzék az 5. 2/3-ot már?

Figyelt kérdés
2023. nov. 12. 19:12
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
22%
"Szóval ha én rendezek egy országos futóversenyt, de alapszabályként meghatározom hogy nekem eleve a pálya 3/4-énél kezdődik a táv és rajtam kívül mindenkinek extra 50 kilót kell a hátán cipelnie, " Nem azért de az ellenzéki pártok is ugyanolyan feltételekkel indulnak a választásokon, mint a Fidesz.
2023. nov. 13. 09:34
 32/36 anonim ***** válasza:
55%
Az elmúlt évtizedekben láthattuk iőköziken, még fideszes területken is (pl anno Veszprém ), hogy a jelenlegi választási körzethatárok és médiaviszonyok mellett is simán verhető a Fidesz.
2023. nov. 13. 09:36
 33/36 anonim ***** válasza:
0%

"nekem eleve a pálya 3/4-énél kezdődik a táv és rajtam kívül mindenkinek extra 50 kilót kell a hátán cipelnie"

Akivel te ezt megcsinálod, az nem szajkózza a rajtvonalnál 50 kilóval a hátán, hogy le fog téged hagyni, sokkal jobban fog futni, mint te, és be fogja bizonyítani, hogy igenis tehetségesebb, mint te. Ha ennyire ellehetetlenítette volna a Fidesz az ellenzéket, akkor nem így kommunikáltak volna. Amikor az összes közvéleménykutató cég fej-fej mellett mérte a Fideszt és az "összefogást", érdekes módon egyetlen ellenzéki politikus sem azt mondta, hogy "50 kiló van a hátunkon", hanem azt mondták hogy "kormányváltó hangulat van".

2023. nov. 13. 10:55
 34/36 anonim ***** válasza:
68%

"Akivel te ezt megcsinálod, az nem szajkózza a rajtvonalnál 50 kilóval a hátán, hogy le fog téged hagyni, sokkal jobban fog futni, mint te, és be fogja bizonyítani, hogy igenis tehetségesebb, mint te."

"Az érdekel, hogy mikor lesz egy olyan ellenzék, akik nem a választási rendszeren rinyálnak"

Most akkor melyik? Mert ez két totál szembemenő állítás.

"Ha ennyire ellehetetlenítette volna a Fidesz az ellenzéket, akkor nem így kommunikáltak volna."

Nyisd ki amúgy kicsit a szemed. A Fidesz mögött ott van kampányra szinte végtelen pénzbeli erőforrás, több TV, újság, rádió. Azt hazudnak benne amit akarnak, mert mire elbábozzák a helyreigazítási pert, vége a választásoknak. A magyar pedig nagyon birka nép, elvégre "ami lemegy a TV-ben az csak nem hazugság mán". Reálisan a politika max majd az új generációval változik majd, akik ebbe a fajta propagandába már töményen belesz#rnak és csak röhögnek Vitya TikTok próbálkozásán.

"érdekes módon egyetlen ellenzéki politikus sem azt mondta, hogy "50 kiló van a hátunkon", hanem azt mondták hogy "kormányváltó hangulat van"."

Ja, nagyon érdekes, gondolom te is úgy szoktad eladni magad, hogy "semmihez nem értek és esélyes sincs nyerni", nem is értem miért nem ezzel kampányol valaki.

2023. nov. 13. 19:43
 35/36 anonim ***** válasza:
47%

"Most akkor melyik? Mert ez két totál szembemenő állítás."

Igen, ez két totál szembemenő állítás, mert úgy idézted, hogy az legyen. A mondat második felét elfelejtetted beidézni, pont az lenne a lényeg.

És pont a lényeget nem érted még mindig: az ellenzék a választási rendszert hibáztatja, mintha egyébként ez lenne az egyetlen és kizárólagos oka annak, hogy nem nyertek. Tisztelet a kivételnek, természetesen.

"A magyar pedig nagyon birka nép, elvégre "ami lemegy a TV-ben az csak nem hazugság mán"."

Baromság. Nem a propagandával nyert a Fidesz. A Fidesz azért nyert, mert az ellenzék egy nagy kupac szerencsétlenség úgy, ahogy van. Kérdezd meg a fideszeseket, hogy miért szavaznak a fideszre. Nem azt fogják mondani, hogy azért, mert csudajól élnek, és minden happy. Azt fogják mondani, hogy nincs alternatíva, jobbhíján maradjon ez.

"Ja, nagyon érdekes, gondolom te is úgy szoktad eladni magad, hogy "semmihez nem értek és esélyes sincs nyerni", nem is értem miért nem ezzel kampányol valaki."

Miért akarnád magad eladni egy olyan piacon, ahol esélytelennek tartod a sikeredet? El kell dönteni, hogy diktatúra van, és el vagyunk lehetetlenítve, vagy pedig szabad verseny van, és kikiáltjuk, hogy na majd most legyőzzük Orbán Viktort. Hogy téged idézzelek, ez két totál szembemenő állítás.

2023. nov. 13. 20:17
 36/36 anonim ***** válasza:

"Nem azért de az ellenzéki pártok is ugyanolyan feltételekkel indulnak a választásokon, mint a Fidesz."

Persze, az ellenzék csak mindig a buszon felejti a részére kiosztott média/influenszer birodalmat meg a több milliárd összelopott kampány lóvét. De lehet akkor másik országban élünk.

Igazából szerintem csak ez a tettetés szánalmas. Úgyse megy a NER még jó hosszú ideig sehova, minek elhazudni az egyenlő feltételeket? Másokat az EU-ban úgyse b#szunk át ezzel, most komolyan egymásnak bábozzuk el?

2023. nov. 15. 00:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!