Hogy fogja viselni az ellenzék az 5. 2/3-ot már?
Figyelt kérdés
2023. nov. 12. 19:12
1/36 anonim válasza:
Az, hogy az ellenzék hogy fogja viselni, az hidegen hagy.
Az viszont, hogy én hogy fogom viselni, az már foglalkoztat. Nagyon rosszul fogom viselni, mert ezt teszem a mostani bandával is.
2/36 anonim válasza:
Kit érdekel az ellenzék? Az ország, a gazdaság, az oktatás, az egészségügy, a magyarság nemzetközi megítélése, hogy fogja viselni? Rosszul, mert már az előző kettőt is rosszul viselte és ez az ami számít és ami fáj.
3/36 anonim válasza:
Nekem lesz rossz, es ennek az országnak - ha nevezhető még annak ez a romhalmaz, mind gazdaságilag mind mentálisan.
4/36 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint korábban. Egymásra mutogatás, csalást kiáltás, megköszönik a szavazóknak a támogatást, megígérik, hogy jövőre még jobban összeállnak.
5/36 anonim válasza:
A Momentum már rájött mi a probléma a mostani felállással, lássuk mire jutnak vele... Én mindenesetre szurkolok nekik!
6/36 anonim válasza:
Ugyanúgy nem fogok otthon élni, dolgozni, adót fizetni, családot nevelni, mint az előző 4 alatt.
7/36 anonim válasza:
#5 - Dehogy jött rá Momentum, csak könnyebb másra kenni azt, hogy ők maguk tehetségtelenek, könnyebb, ezt is Gyurcsányra kenni. Mert amúgy ha a DK nem lenne, attól még a Momentum jó párt lenne? Kötve hiszem.
8/36 DK-s válasza:
Kedves kérdező!
Tegyük fel, hogy megint meg lesz a 2/3.
Most szakadjunk ki egy kicsit a Magyar viszonyokból, és nézzük józan ésszel:
Arról beszélünk, hogy egy közutálatnak örvendő párt, tüntetésekkel teli országban ötödször fogja megszerezni a 2/3-ot, valami rejtélyes módon.
9/36 anonim válasza:
Nincs itt rejtély. A választópolgárok többsége még mindig a Fideszt akarja.
10/36 anonim válasza:
Ez nem igaz, de vannak jogi és célszerűségi szempontok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!