Aláírod a Mi Hazánk petícióját?
“ Akinek letilthatják a szálmláját és az te is lehetsz, bárki, csak addigra késő, mire rájössz.”
Miért? Mi okuk? Majd a nagy nyomorúság alatt, mikor nem hódolsz be, de az nem most van… szerintem hamarosan itt lesz de ennek még sok köze nincs..
A kanadai kamionosok sem hitték volna.
"Akinek letilthatják a szálmláját és az te is lehetsz, bárki, csak addigra késő, mire rájössz."
Nem vagyok bűnöző, nem kell ettől félnem. Csak és kizárólag azoknak kell félniük ettől, akiknek van valami kis stiklijük. És azoknak, akik olyan elvű rendszert építenének, ahol például csak azért letiltanának számlát, mert pl a rendszer ellensége. Bocs, de még a fidesz sem ilyen. Ezekszerint a gatyesz igen. Sajnálom, hogy ide jutott a széljobb.
hahahaha
"tiltja az Alaptörvény a népszavazás tartását"
innentől kezdve teljesen nevetséges az egész, semmi értelme.
"e petícióval kívánnak nyomást gyakorolni a kormányzatra"
nem gyakorol ez l.f.s. se
#14 van sok féle számla, és most már egy ideje kötelezően egy alap számla is, ami közel teljesen ingyenes. De, ha van rendes, rendszeres kereseted, ami a bankszámlára megy, akkor meg igencsak válogathatsz a számlacsomagok közül, hogy melyik éri meg neked legjobban.
Az, hogy te lusta voltál az elmúlt 5-10 évben bemenni egy bankba átszerződni, és ezért értelmetlenül fizetsz sokat, az nem a bank hibája.
"Béci- Simicska és Iványi is azt hitte sokáig, nem lesz semmi gond."
Ja persze, és te vagy én Simicska meg Iványi szintjén vagyunk benne a politikában. Ne haragudj, de fel kell tennem a kérdést: te gondolkodni is szoktál, vagy csak a szádba adnak szavakat? Mert egyelőre erősen az utóbbit mutatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!