Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar ellenzéki pártok...

A magyar ellenzéki pártok szerint Magyarországnak hogyan kéne viszonyulnia a migrációhoz?

Figyelt kérdés

2023. nov. 12. 07:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
9, engem érdekel és direkt ezért beszéltem több olyan illetékes ismerőssel, aki idegenvédelmi rendész, rendőr, vagy határőr és több rálátása van, mint bárkinek.
2023. nov. 12. 08:12
 12/18 anonim ***** válasza:
19%

Jól van, akkor beszélgess velük.

Minden jót!

2023. nov. 12. 08:20
 13/18 anonim ***** válasza:
22%

"ami mellesleg Vona Gábor ötlete volt eredetileg"

Kamu. A kerítés atyja Toroczkai László.

2023. nov. 12. 08:32
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk nekem nincsenek rendvédelmi ismereteim, se kapcsolataim.

Viszont "bölcsész" oldalról láttam belülről egyet s mást. Ugyanis sémi filológiát tanultam egyetemen és volt több személyes ismerősöm is, akik hivatalos tolmácsokként dolgoztak. Volt egy oktató, aki diplomata körökben, ő mondta mindig cinikus mosollyal mindig, hogy "Ne higgyenek semmit a propagandának. Nekem elhihetik a háttérben más van." - ez olyan ember szájából, aki a legfelsőbb körökben fordított személyesen.

Illetve a másik, meg amikor a menekülteknek kellett fordítani. Na ott is amiket hallottam tolmácsoktól meg ami a médiában volt... hát nem is tudom hogy fogalmazzak. Maradjunk annyiban, hogy se a fideszes se a ballib világkép buborékába nem illett volna bele.

De egy másik személyes tapasztalat, amikor egyszer egy szomálival találkoztam még 3-4 évvel ezelőtt. Ő mondta nekem, hogy menekültként érkezett ide, és az volt a durva, hogy magyar útleve volt! Tehát az illető akkor alig pár éve jött Magyarországra menekültként, de egyből megkapta az állampolgárságot. A másik durva, hogy szalafita volt és gyűlölte az európaiakat. Tavaly beszéltem vele utoljára, akkor még valahol Németországban árult kábítószert az utcán. Most is vagy drogot árulhat és iszlamista propagandát terjeszt, hacsak azóta le nem csukták. Mivel én beszéltem az ő nyelvét, ezért én sokkal jobban meg tudtam ismerni a világképét.

Számomra az volt a durva, hogy ilyen radikális nézetű emberek ott sétálhatnak mellettünk a buszon az Astorián, és nemcsak hogy beengedi őket a Kormány, de még állampolgárságot is hamar kapnak.

2023. nov. 12. 08:49
 15/18 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem úgy kellene hozzá viszonyulni ahogy a FideSS teszi.

Felhúzni egy kerítést, kelteni a gyűlöletet, közben pénzért beengedni minden jöttmentet, letelepedési kötvényeket osztogatni, szabadon engedni több ezer embercsempészt. És hagynám, hogy az ország a Börzsönyig tele legyen migránsokkal.

Ja nem.

2023. nov. 12. 09:10
 16/18 anonim ***** válasza:
81%
14, Értem, amit mondasz, sőt igazat is adok neked, csak az a gond, hogy nem a budapesti bölcsészek engedik be a menekülteket az országba, hanem a magyar belügyi dolgozók és nem a budapesti bölcsészek parancsára, hanem a magyar kormányéra. A bölcsészeknek igazából semmilyen ráhatásuk sincs a magyar közigazgatásra.
2023. nov. 12. 09:14
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem olvastad el figyelmesen a szöveget.

Itt én vagyok a bölcsész, aki személyesen ismert ilyen migránsokat, tehát én konkrétan a migránsok szemszögéből tudom igazolni, hogy nincs itt semmiféle határvédelem és akárkit beengednek.

2023. nov. 12. 09:21
 18/18 anonim ***** válasza:

"nem a budapesti bölcsészek engedik be a menekülteket az országba, hanem a magyar belügyi dolgozók és nem a budapesti bölcsészek parancsára, hanem a magyar kormányéra."

- Nem pont ugyanezt írtam le?

Ember! Te elolvastad egyáltalán amit írtam?

2023. nov. 12. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!