Miért van az, hogy a balliberális ellenzékiek ateisták?
Figyelt kérdés
Tehát kijelenthetjük, hogy a sátán szolgái? Mert ez mindent megmagyarázna velük kapcsolatban.2023. nov. 10. 14:46
21/41 A kérdező kommentje:
"Nincs olyan, hogy balliberális"
Pedig van. A jobboldali libsi gazdaságilag liberális. A baloldali pedig társadalmilag... melegházasság, transzneműek, meleg örökbefogadás, gender, lmbtq stb, afgán "menekültek" befogadása stb.
2023. nov. 10. 15:17
22/41 A kérdező kommentje:
#20 Neked is fura a logikád! A kereszténység nem egyenlő gyerekkúrással. Attól mert vannak elfajzottak, még nem kellene összekeverni a normális keresztényekkel.
Ezek beteg emberek, ugyanúgy mint az lmbtq tagok.
2023. nov. 10. 15:19
23/41 anonim válasza:
Kérdező, leszarom az iszlámot. A muszlimoknak is kivül tágasabb, ha rá akarják erőltetni másokra a szarságaikat. De ne csináljunk úgy, mintha a kereszténységre való egyre kisebb igény összefüggne az iszlám terjedésével. Ez kêt egymástól független folyamat, és még mindig jobb, mintha a kereszténység nagyobb teret kapna a törvényhozásban.
24/41 anonim válasza:
Ha a valláskárosultakon múlna, akkor a felvilágosodás soha nem történt volna meg, a középkor még mindig tartana, a pedofilok pedig azt csinálhatnának amit csak akarnak.
25/41 anonim válasza:
#21: Vallásos vagyok, hiszem és félem az Istent. Heteroszexuális vagyok, házasságban élek, közben pedig hiszek abban, hogy a melegek egyenlőek, elhiszem a százszám készített tudományos kutatásnak, hogy nem rosszabb egy gyereknek ha azonos neműek nevelik, mintha a rendszerben kallódna egész életében. Hiszek abban, hogy jobb az a világ, ahol a cukorbetegnek nem kell kínok között meghalnia, mert teljes életet élhet és ezzel párhuzamosan azt is hiszem, hogy jobb az a világ, ahol nem dobjuk le a tajgetoszról azt aki úgy érzi rossz testbe született és nem hajszoljuk öngyilkosságba, hanem segítünk neki meggyógyulni és a helyes testbe kerülni, így pedig teljes életet élni. Na, akkor én mi vagyok, mesélj!
26/41 anonim válasza:
Társadalmilag sem liberálisok, nem szabadelvűek. Ellenzik például a vallásos fanatizmust. A bal nem liberális. A bal az progresszív, így a haladásban gondolkodik.
28/41 anonim válasza:
Mert nekik Soros parancsol, és ezt parancsolta nekik
29/41 anonim válasza:
A fideszes hívők,miért őrült elmebetegek?
30/41 anonim válasza:
Az hogy ateista még nem a sátán szolgája kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!