Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jó dolog a transzkorúság?

Jó dolog a transzkorúság?

Figyelt kérdés
30 éves emberek beiratkozhatnának az általános iskolába akár, vagy nyugdíjba is mehetnének, ahogy èrzik. A 12 éveseket meg lehetne választani minisztereknek is akár, ha nagykorúnak érzik magukat, szavazhatnának is akár. Haladó dolog lenne.

2023. nov. 9. 12:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
35%
Örülök, hogy nekem olyan szülő adathatott meg, akik legalább egy kicsit is komolyan vettek.
2023. nov. 9. 12:37
 12/24 anonim ***** válasza:
67%
Ha esetleg nem lenne egyértelmű valakinek a kérdező egy transzfób troll, nem gondolja komolyan, hogy létezik "transzkorúság".
2023. nov. 9. 12:50
 13/24 anonim ***** válasza:
26%

"a kérdező egy transzfób"

Nem transzfób, hanem normális gondolkodású egyén, aki jól tudja, hogy azokat, akik Napóleonnak képzelik magukat, be szokták zárni a Lipótra.

2023. nov. 9. 13:03
 14/24 anonim ***** válasza:
27%
13-nál a pont!
2023. nov. 9. 13:33
 15/24 anonim ***** válasza:
38%

A Kérdező nem hülye meg nem troll (( legalábbis eddig úgy jött le, hogy nem az)) csak más aspektusból közelíti meg a dolgot.

Jelenleg ha Én emberi DNS-sel kutyaként definiálhatom Magam, márpedig egy kutya és egy ember között rengeteg aggályos különbség van, vagy férfiként nőnek definiálhatom Magamat, ahol bár kevesebb, de még mindig sok különbség van, akkor 29 éves pasiként miért ne definiálhatnám Magamat egy 19 éves pasinak? Genetikám, biológiám teljesen egyezik, egyedül egy születési évszám a különbség. Vagy a születési évet átírni lehetetlen, de a nememet, fajtámat át lehet. Illetve ha a kort nem lehet, akkor egy 40 éves Ember aki kutyának érzi Magát az egy 40 éves kutya lesz? Akkor Ő lesz a legidősebb kutya a Világon? Vagy el kell osztani az éveit 7-tel és annyi éves kutyaként lesz kezelve?

2023. nov. 9. 15:26
 16/24 anonim ***** válasza:
32%

De ez a "gondolom Magamat valaminek" egy f*szság, semmi értelme.

Vagy ha Én a tükör előtt allva a sörhasamat simogatva egy izmos, sportos pasinak képzelem Magam, akkor Én attól egy izmos sportos pasi leszek? Nem.

Ha a tükör előtt állva simogatom a sörhasamat és közben Magamat egy nőnek érzem, akkor Nő leszek? Nem, csak egy b*zi aki a tükör előtt simogatja a lustaságtól és sok sörtől megduzzadt hasát.

Basszus... el kéne kezdenem edzeni, mert ha valaminek, akkor egyre jobban egy dagadt disznónak érzem Magam. De csak óvatosan az ilyen kijelentéssel, mert még a végén egy LMBTQ fanatikus elvisz a vágóhídra.

Röffröff....

2023. nov. 9. 15:33
 17/24 anonim ***** válasza:
48%
Azon gondolkodom, ha én pl. pillangónak képzelem magam, akkor az adótartozásom alól mentesülhetek? Hiszen egy pillangón nem lehet behajtani adósságot, nem is jogképes. Igaz, utána nem is számlázhatok és céget sem alapíthatok.
2023. nov. 9. 15:37
 18/24 anonim ***** válasza:
21%
81%-os! Mi böki a csörödet? (( ha nem madárként definiálod Magad, akkor bocsi! ))
2023. nov. 9. 15:39
 19/24 anonim ***** válasza:
31%

"Azon gondolkodom, ha én pl. pillangónak képzelem magam, akkor az adótartozásom alól mentesülhetek? Hiszen egy pillangón nem lehet behajtani adósságot, nem is jogképes. Igaz, utána nem is számlázhatok és céget sem alapíthatok."

Te vagy itt az egyetlen, aki érti, miről van szó. Én holnap lehet, hogy fogkefeként fogom definiálni magam, és akkor nem kell bemennem dolgozni. Viszont hétfőn a saját főnököm leszek, hogy több fizetést kapjak, ez a nagy terv. :)

2023. nov. 9. 16:39
 20/24 anonim ***** válasza:
63%

Én inkább transzsovány szeretnék lenni. Na jó, ha a derékfájásom elmúlik akkor transzhúszéves is :DDD

Ki találta ki ezt a f@$ságot megint....

2023. nov. 9. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!