Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Célt ért a magyar ateisták...

Célt ért a magyar ateisták kampánya, a kormánynak ez most egy rossz dolog?

Figyelt kérdés

[link]

Az ateisták kampányoltak azzal hogy vallják magukat ateistának vagy ne válaszoljanak a kérdésre, úgy néz ki be is jött nekik, mert a szinte a legnagyobb arányban az győzött hogy nem vallották be a világnézetüket, így 50% alá csökkent a vallásosak aránya a nagy magyar keresztény konzervatív országban, Szűz Mária országában

2023. okt. 8. 10:33
 1/10 A kérdező kommentje:
Aki nem vallotta be a világnézeti az nyilván nem vallásos mert hogy egy vallásos sosem tagadja meg Krisztust
2023. okt. 8. 10:36
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom, ez mennyiben nekik köszönhető és mennyiben természetes folyamat.
2023. okt. 8. 10:36
 3/10 anonim ***** válasza:
58%
Vagy csak az emberek felnőttek, és már nem hisznek a tündérmesékben?
2023. okt. 8. 11:11
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Az ateisták aránya 17-ről 16%-ra csökkent, szóval nem.
2023. okt. 8. 11:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Akkor a nem válaszolok aránya nőt arra gondolok igazságszerint....
2023. okt. 8. 11:54
 6/10 anonim ***** válasza:
34%

Szűz Mária országa megérett arra, hogy kiszervezzék az egyházait a közéletből! Vagy finanszírozzák minden egyéb szűk rétegben képviselt hobbi művelőinek kedvtelését is, - egyik sem haszontalanabb, mint az egyházak tevékenysége. Ha nem kerül erre sor, akkor viszont nyeljék le a hívők azt a gombócot, hogy nekik is fizetniük kell a hobbijuk vonzatait - és ne közpénzekből finanszírozzák a kedvtelésüket!

Lehet, hogy még sem annyira stabil a jelenlegi koalíció, mint ahogyan az a külvilág felé van beállítva? Nem lehet, biztos!

2023. okt. 8. 12:11
 7/10 anonim ***** válasza:
28%
Elég ostobán szűklátókörű az, aki azt gondolja, hogyha valaki arra kérdésre, hogy "milyen vallású" nem válaszol, akkor ő már biztosan ateista.
2023. okt. 8. 12:18
 8/10 anonim ***** válasza:
5%
Ez a vallási bohóckodás olyan szinten volt komolytalan a faggatózáskor, hogy válaszra sem méltattam. Más kérdés, hogy a legbelsőbb magánügyem, vallásos vagyok-e, de ha már vallás, akkor én azt vallom, hogy ahová a vallás beteszi a lábát, ott automatikus vonzatként felüti fejét a korrupció, az erőszak, a diszkrimináció, az élet kellemetlen oldala alóli önfelmentő mentalitás. Vallásra azoknak van szükségük, akiknek túlságosan nagy az üres járat az agyukban, - ezt ismerték fel anno, az egyházak. Töltsük meg gondolatokkal, magyarázatokkal az üres fejeket és még pénzt is szedhetünk érte... Vicc!
2023. okt. 8. 12:32
 9/10 anonim ***** válasza:
77%

Én pl. ateista vagyok, de erre a kérdésre Jedi -t adtam meg.

Mert ebben az országban az erő legyen velük, a Sith -ek uralma alatt.

2023. okt. 8. 15:14
 10/10 anonim ***** válasza:
77%
Vagy a Tibeti Betti, - a Yeti lányÁJa!...
2023. okt. 8. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!