Célt ért a magyar ateisták kampánya, a kormánynak ez most egy rossz dolog?
Az ateisták kampányoltak azzal hogy vallják magukat ateistának vagy ne válaszoljanak a kérdésre, úgy néz ki be is jött nekik, mert a szinte a legnagyobb arányban az győzött hogy nem vallották be a világnézetüket, így 50% alá csökkent a vallásosak aránya a nagy magyar keresztény konzervatív országban, Szűz Mária országában
Szűz Mária országa megérett arra, hogy kiszervezzék az egyházait a közéletből! Vagy finanszírozzák minden egyéb szűk rétegben képviselt hobbi művelőinek kedvtelését is, - egyik sem haszontalanabb, mint az egyházak tevékenysége. Ha nem kerül erre sor, akkor viszont nyeljék le a hívők azt a gombócot, hogy nekik is fizetniük kell a hobbijuk vonzatait - és ne közpénzekből finanszírozzák a kedvtelésüket!
Lehet, hogy még sem annyira stabil a jelenlegi koalíció, mint ahogyan az a külvilág felé van beállítva? Nem lehet, biztos!
Én pl. ateista vagyok, de erre a kérdésre Jedi -t adtam meg.
Mert ebben az országban az erő legyen velük, a Sith -ek uralma alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!