Az normális dolog ha egy online lány haverom 16 évesen már eldöntötte hogy jogász vagy politikus szeretne lenni?
Igen. Normális, csak ritka.
Én is tudtam már 7. osztályosan milyen szakmát szeretnék tanulni és olyan diplomát is szereztem, azt a munkát is végeztem utána. A gyerekeim közül az egyik érettségi előtt választott szakmát, egyetemet, a másik már középiskolába is úgy ment, hogy azon a pályán akar haladni - most a szakot egyetemen folytatja, a harmadik meg 17 évesen döntötte el, 10. osztályban, hogy milyen területen, melyik egyetemen szeretne majd tanulni. Azóta dolgozik rajta, hogy sikerülhessen.
Ez lenne a normális, hogy 16 évesen már tudod mit szeretnél kezdeni az életeddel. Ettől ez még változhat utána, de kellene legyen valami elképzelésed már ennyi idősen. Pont az a baj, hogy egyre többen vannak akik nem 16 évesen, de még 26 évesen sem tudják mit is akarnak kezdeni az életükkel és csak sodródnak az eseményekkel.
Persze, hogy normális. Én 5.-es koromban döntöttem el, hogy bíró leszek:D azóta jogon másodéves vagyok. Szerintem könnyebb volt így tanulni, hogy volt egy célom.
Nem baj a barátodat illetően, hogy valakiben gimisként megfogalmazódik hova tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!