Milyen lehet ismert politikus gyerekének lenni?
Figyelt kérdés
Kisgyerekre gondolok, aki max általános iskolás. Ők magán iskolába járnak? Ha igen, akkor már gyerekkorban kialakulhat köztük a politikai ellentét?2023. okt. 11. 16:28
1/4 anonim válasza:
Elég rossz.
Apu tiltja, hogy női ruhákat hordjak, hogy pasim legyen, és rákényszerített, hogy menjek el katonának.
Üdv,
Orbán Gáspár
2/4 A kérdező kommentje:
1-es te ugye az a fajta vagy, aki azt hiszi hogy jópofa, pedig nem.
2023. okt. 11. 16:54
3/4 Sulek Péter válasza:
Nagyon ismert politikusokat vagy gyerekeiket nem ismerem,de van 2-3 ismerősöm aki vagy helyi kisvárosi szintén polgármester, vagy a gyereke, és azt hallottam mindtől, a polgármesterek gyerekeitől, hogy többet el várnak tőlük,kitűnő bizonyítvány, versenyeken jó eredmény, példás magaviselet (nem hozhat szégyent az apjára, a polgármesterre, a családjára, a településen mindenki ismeri) viszont ha a gyerek tehetséges és akar, akkor jobb lehetőségei is vannak. Pl ha jó egyetemre akar menni van pénz ismerős, vagy zongorára stb. Vannak előnyei és hátrányai is, én így láttam. Meg pl ha hulyeseget csinál a gyerek, de nem nagyon komolyan jobban eltusoljak pl a rendőr nem bünteti meg Max szól az apjának házon belül
4/4 Sulek Péter válasza:
Házon belül elintezik, kéz kezét mos alapon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!