Magyarorszagon diktatura van?
Szerintem autokrácia van ma MO-n.
Sem nem demokrácia se nem abszolút diktatúra, hanem inkább valahol közte.
Te csak ne okoskodj! A kommunizmusban pontosan ez volt! Vagy mit gondolsz, kinek a kezében van most a MÁV, a Fornetti, a MOL és más addig jól működő cégek.
"Te csak ne okoskodj! A kommunizmusban pontosan ez volt!"
Nem, a kommunizmus pont arról szólt, hogy minden állami volt és nem a diktátor kezében volt, ahogy te azt hazudni próbáltad.
Ennek persze meg volt a hátránya, senki nem érezte magáénak, így mindenki lopott, illetve leszarta a karbantartást.
"kinek a kezében van most a MÁV"
Az állam kezében, ami nem egyenlő a diktátorral. Te diktátorról beszéltél. Eldönthetnéd, hogy mit akarsz hazudni.
46
Bocs,azóta valószínűleg internálták őket. Ebben a nagy diktatúrában...
"Még ilyen diktatúrát nem láttam, ahol egy rakás háborodott közterületen szidja a diktátort rendszeresen."
A diktatúra lehet kemény és puha diktatúra. Magyarországon a puha diktatúra van, ahol el akarják játszani a demokrációt, de valahogy sosem sikerül.
Amire te gondoltál, az a kemény diktatúra.
Oroszországban is van választás. Csak ott is annyira demokratikus minden, hogy kamera felvételek vannak arról, ahogy a szavazóbiztosok tömködik az urnákat tele szavazólapokkal, amiket ők töltöttek ki.
48
Itt puha diktatúra sem tapasztalható. Engem meglep, hogy egyesek mennyire szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!