A "szuverenitásvédelmi" törvény szerintetek is a független hazai sajtó kicsinálásáról fog szólni?
"A "szuverenitásvédelmi" törvény szerintetek is a független hazai sajtó kicsinálásáról fog szólni?"
Természetesen. A céljuk ez, az más kérdés, hogy szerintem nem fog sikerülni.
"... a Telexre valószínűleg rányomják majd a "Külföldi ügynök" pecsétet és ha én támogatom, akkor én is külföldi ügynök leszek?"
Nem így fog működni, hanem a külföldi támogatást nem akarják majd engedni. Ha te magánszemélyként támogatod, abból se nekik, se neked nem lesz bajod.
Épp ezért nem gondolom, hogy sikeres lesz ez a "hadművelet". A kormánykritikus sajtót egyre inkább a saját olvasói tartják el, ami tkp egy egészséges folyamat. Az egy másik kérdés, hogy ha a lakájmédiát is az olvasóinak kéne eltartaniuk, gyakorlatilag az összes megszűnne pár hónap alatt.
Jelen állás szerint 15 milliárddal emelik a lakájmédia támogatását.
Szuverenitásvédelem, te jó ég, mekkora hülye duma. Ez tipikusan azoknak a falusi nyugerreknek és közmunkásoknak lett kitalálva, akik nem is ismerik ezeket a szavakat, viszont látnak mögötte valamit, ami "nemzethy", és rögtön felcsillan a szemük a pörköltszaftos trikóban és a Nagy-Magyarországos sapkában.
Egyébként pedig részben erről is szól, bár nincs rá szükség. A fidesz főleg a kevésbé iskolázott emberektől szedi be a szavazatot, akikkel bármit el lehet hitetni, akiket félelemben lehet tartani, akiknek az önálló gondolkodás túlmutat a szellemi képességeiken, ezért nincs szükségük kinyírni a független, vagy ellenzéki sajtót, hisz eleve nem akarják a hívek befogadni a tényeket.
3. Ez inkább az ellenzék ellen jó, mint ahogy már próbàltak is ebből műbalhét csinálni, pl. Márky-Zaynál.
5. Plusz a véleménybuborèkban élő mélymagyar " értelmiségnél" akiknek automatikusan orgazmusuk van a nemzeti, meg szuverenitás szavaktól.
Gondolom a propagandisták most azért hallgatnak, mert nem kaptàk még meg a kommunikációs paneleket erről. 🧐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!