Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 30 éven aluliak átlag...

A 30 éven aluliak átlag keresete 193 ezer forint. Ez kajára elég már csak. A kormány mikor látja be, hogy ingyen lakás kell, mint a szocializmusban?

Figyelt kérdés

[link]

A kormány hozza a hülye intézkedéseit mint CSOK, babaváró, most meg CSOK Plusz. Közben meg rá kéne nézni a bérekre és levonni a konzekvenciát, hogy bizony egy fiatal szülő korban lévő az nem hogy csak nem hitelképes, hanem ételre is alig futja a jelenlegi élelmiszerárak mellett. Én nem vagyok egy nagy étvágyú ember, és kommersz kajákon élek, de még nekem is egymagam elmegy 200 ezer forint csak kajára, úgy hogy nem dohányzom és nem fogyasztok alkoholt.

Egy fiatal az saját magát is alig tudja eltartani, alig tud megélni, nem hogy még gyereket vállaljon meg saját lakást vegyen.

A szociálisban sem voltak magasak a bérek Magyarországon, de akkor viszont mindenki kapott ingyen lakást a tanácstól, ha jött a gólya, bővült a család akkor még nagyobbat. És nem CSOK-ra kapta meg mindenféle szar hitelkonstrukcióra. Ingyen.

Szerintem ez ma sem lenne túlzás, azért cserébe, hogy egy fiatal ilyen bérek mellett Magyarországon maradjon. Mert bizony Ausztriában meg más Európai országokban 2000 Euro alatt már senki nem keres. Ingyen lakás a minimum lenne amit elvárnék itt maradásért cserébe, egy ilyen csóró országban, ahol a bérek a béka pitsája alatt vannak.

2023. nov. 8. 18:22
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
25%
Közel 400 ezer forint a bruttó átlag már itt is
2023. nov. 8. 18:27
 2/33 anonim ***** válasza:
62%
A kormánynak nem az ingyenlakást kellene belátnia, hanem azt, hogy Orbán Viktor alkalmatlan az ország vezető szerepének ellátására. A lemondást és a kormányváltást kellene végre belátnia.
2023. nov. 8. 18:27
 3/33 anonim ***** válasza:
71%

Én nem vagyok egy nagy étvágyú ember, és kommersz kajákon élek, de még nekem is egymagam elmegy 200 ezer forint csak kajára, úgy hogy nem dohányzom és nem fogyasztok alkoholt.

Mármint úgy érted, hogy naponta elköltesz 6500Ft-ot ételre?

Ja, akkor pont a te ingyen lakhatásodat szeretnék mások fizetni.

2023. nov. 8. 18:29
 4/33 anonim ***** válasza:
56%
És láttuk, hogy milyen sz*rok épültek ilyen ingatlanpiac mellett a szocializmusban. Meg egyébként ha ingyen lakás lenne, akkor az átlagbért is lejebb húzná a piac.
2023. nov. 8. 18:30
 5/33 anonim ***** válasza:
52%

Nem fogod fel, hogy a fidesz magyar az keres havi 800-1millát havonta. A nője nettó 5-6kilót.

Mindenki más...a 99%, aki nem keres ennyit, az nem létező személy a fidesz szemében.

Ezert nem is ertik, hogy mit hőbörögnek itt az emberek?

Mert nem akarják elhinni a tényt, hogy az atlag emberek havi 280-310 nettóból vegetálnak.

2023. nov. 8. 18:30
 6/33 anonim ***** válasza:
25%
A béreket kell emelni mint azt Klári akarja, és akkor ok.
2023. nov. 8. 18:31
 7/33 anonim ***** válasza:
63%
3: Hát.. mondjuk egy alap reggeli 700 forint körül jön ki, ugyanezt vacsorára 700, az 1400, ebéd átlag 2500 ez így már 3900 és még tízóraid,uzsonnád vagy bármi nasid nem volt. Nem jár messze az ember a 6500 napitól.....
2023. nov. 8. 18:33
 8/33 anonim ***** válasza:
42%
Az átlag 350-450 között van bruttóba. Aki nem keres ennyit az részmunkaidőben van vagy átverték valamivel.
2023. nov. 8. 18:35
 9/33 anonim ***** válasza:
77%

"A szociálisban sem voltak magasak a bérek Magyarországon, de akkor viszont mindenki kapott ingyen lakást a tanácstól, ha jött a gólya, bővült a család akkor még nagyobbat"

Nem.

2023. nov. 8. 18:38
 10/33 anonim ***** válasza:
80%
9: Nem mindenki kapott, de állami szférások igen. Rengeteg vasutas, postás például kapott (rokonságban is volt ilyen).
2023. nov. 8. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!