A polgári jobboldali Fidesz szimpatizánsokat nem zavarja, hogy a Fidesz egyre inkább eltolódik kommunista irányba?
#2: Nem vagyok baloldali, mindemellet a kormány próbálja folyamatosan baloldalinak beskatulyázni az egyébként sokszínű ellenzéket. Így értelmezhetetlen ez az álbaloldali jelző.
Én sem azt mondtam, hogy kommunizmus van, hanem hogy elindultunk egy ilyen irányba. Volt azért nem egy olyan intézkedés is, ami a szociális érzékenységen már túlmutatott. Az sem baj, ha téged ez nem zavar. Nekem az első Orbán kormány szimpatikus volt, akkor még nyoma sem volt hasonló intézkedéseknek. Elsősorban azoktól is kérdezném, akik szintén azzal a kormánnyal szimpatizáltak, hogy hasonlóképpen mások nem csalódtak bennük emiatt?
#5: Tudom, hogy népszerűbb, de nem ez volt a kérdés. Mivel erőlködöm? Nyilván nem ez a kérdés fogja lecsökkenteni a Fidesz népszerűségét, nem ez volt a célom vele.
Nálad elfogulatlanabb válaszolókra lennék kíváncsi.
Most a napelem pályázat és a fiatalok SZJA kedvezményén kívül milyen szociálisan érzékeny intézkedések voltak? Megjegyzem, a mindenkinek járó támogatás vagy kedvezményből pont a szociális rész hiányzik.
Kérdező, ha visszagondolsz a korábbi választásokra, sajnos ez kell a magyar népnek, az állam majd kifizeti, mert végtelen pénzeszsák, úgy akarunk jóléti államot teremteni, hogy közben keveset teszünk be. A jövő pedig nem számít, csak ma jóléte.
Szerintem MZP is nyomatja a kategorizálást, hogy ő jobboldali, egy baloldali összefogás élén (legalábbis régebben valami ilyesmit hangsúlyozott).
Egyébként a pártok többsége magát definiálja baloldaliként vagy balközépként (DK, MSZP, Párbeszéd, LMP).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!