Az hogy lehet, hogy nekem határidőre, pontosan be kell fizetnem a TB járulékot, de ha orvosi ellátásra szorulok, akkor nem látnak el azonnal, hanem várólistát kapok? És ha én is várólistára tenném a TB járulék befizetését?
Figyelt kérdés
2023. nov. 8. 10:53
11/16 anonim válasza:
Már magán szakrendelésre is két hétre adnak időpontot.
Sőt a fodrásznál az autószerelőnél is időpontot kell kérned pedig nekik nem is fizetsz havonta.
12/16 anonim válasza:
Várólistára teheted a járulékfizetést de aztán ne sértődj meg ha a mentők is várólistára tesznek.
Nálunk sokkal gazdagabb országok sem tudják megoldani azt a szolgáltatási színvonalat amit te elvárnál.
13/16 A kérdező kommentje:
12; én ezt értem, de akkor milyen alapon várja el, hogy én vagy te, vagy akárki azonnal fizessen?
2023. nov. 8. 13:15
14/16 anonim válasza:
Biztosítást fizeted a kocsidra, ott is instant fizet a biztosító?
15/16 A kérdező kommentje:
14; szerencsére még csak egyszer volt ilyen ügyem, de akkor igen, instant fizetett.
2023. nov. 8. 13:25
16/16 anonim válasza:
Instant? Ott a helyszínen? Akikről Én tudok, ott hetekkel később volt a kifizetés. De akkor tévedtem.
De ha balesetet szenvedsz és leszakad a karod, akkor az orvosok is egyből ellátnak, de nyilvan csak ha köhögsz, azért nem fogják félrelökni azt, akinek leszakadt a keze. Viszont sokszor tényleg vicces várólista van, amikor heteket-hónapokat kell várni egy 10 percem reumatológiai vizsgálatra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!