Az hogy lehet, hogy nekem határidőre, pontosan be kell fizetnem a TB járulékot, de ha orvosi ellátásra szorulok, akkor nem látnak el azonnal, hanem várólistát kapok? És ha én is várólistára tenném a TB járulék befizetését?
Csak hab a tortán, hogy ha minőségi ellátást akarsz akkor még magán egészségügybe kell elmenjél. Tehát kétszer fizetsz valamiért amiért jó ha egyszer megfelelő minőségben részesülsz.
Látszik hogy ez alkotmányellenes. De hát nincs tömegtüntetés ilyenek miatt.
Honnan tudod, hogy a Kérdező az éppen nem egy ellenzéki szavazó aki mondjuk tüntetésen is ott volt?
Nekem miért köszönöd ezt?
Én kipróbálnám, hogy, mi van, ha nem fizeted a TB-t.
Nekem 10 éve működik.
Ez a kérdés akkor most ilyen napi orbánozás akart lenni?
A befizetett TB járulék egy számsor formájában fénysebességgel egy virtuális számlára kerül, ahonnan aztán majd tovább osztják a benzinkútnak amikor tankolnak a mentőautóba, a gumigyárnak gumikesztyűre, fecskendőre, kifizetik belőle az orvosokat és az ápolókat, stb.
A csípőprotézisedre meg azért kell várni, mert fel kell mérni az állapotodat, elő kell készülni a beavatkozáshoz, le kell gyártani a szükséges alkatrészeket, és véges számú szakember tudja csak beültetni azokat.
Egyébként ez így ment akkor is, amikor a miniszterelnököt Németh Miklósnak, Antall Józsefnek, Horn Gyulának vagy Gyurcsány Ferencnek hívták. De le kell csak váltani a kormányzatot 2026-ban, utána aznap délután meglesz minden orvosi beavatkozás, amikor először befárad a beteg a kórházba. Ja, nem is...
A TB befizetésedet nyugodtan várólistára teheted, biztos megremeg majd tőle a Karmelita kolostor alapköve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!