Ellenzékiek, kire váltsuk le a Fideszt?
Ha lenne ellenzéki oldalon egy olyan alakulat, akik tényleg rendszerváltást akarnak (értsd: nem a 2010 előttiekkel akarják Orbánt leváltani), ráadásul van egy épkézláb, szakértői csapatuk és programjuk, akkor tényleg azt mondom, hogy hülyék a fideszesek, ha nem váltanak erre.
De mindaddig, amíg Dobrev, Jakab Péter, Donáth Anna meg Toroczkai jelentkeznek kormányzásra, addig nagyon igazságtalan lehülyézni őket azért, mert két sz*r közül a biztosabb sz*rt választják.
Kívancsi lennék, hogy ha már ennyire lehülyézitek őket, ki lenne az az ellenzéki oldalon, aki kormányzóképes?
(Fun fact: én 2010 óta nem vagyok hajlandó szavazni.)
"Van egy elkötelezett törzs szavazóbázis aki szentírásnak veszi amit az M1 vagy a kossuth rádió mond."
Ja. Vannak vagy 200 ezren.
"és ha folyamatosan ez van az arcába nyomva"
Sokkal több kormánykritikus médiaorgánum van, mint kormánypárti.
Tehát szerinted mind a 3 millió ember hülye agymosott birka. Jól értem?
"Sokkal több kormánykritikus médiaorgánum van, mint kormánypárti."
Ez meg csak simán nem igaz.
De már ott hibázik a dolog, hogy az egyik oldal piaci alapon működik a másik meg az adófizetők pénzéből. Arról nem is beszélve, hogy hány hirdetés jön veled szembe pl facebookon ahol a szponzor a Megafon.
Minél többet hirdetsz valamit nyilván annál több emberhez eljut.
Vagy ott van ki mennyit költött az legutóbbi választásokon kampányra(Nyolcszoros a különbség).
De ha valakinek ez kiegyenlített "versenyt" jelent ott nincs miről beszélgetni. A kormánypárti média akarva vagy akaratlanul sokkal több emberhez eljut mint a kormánykritikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!