Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek, kire váltsuk le...

Ellenzékiek, kire váltsuk le a Fideszt?

Figyelt kérdés

Ha lenne ellenzéki oldalon egy olyan alakulat, akik tényleg rendszerváltást akarnak (értsd: nem a 2010 előttiekkel akarják Orbánt leváltani), ráadásul van egy épkézláb, szakértői csapatuk és programjuk, akkor tényleg azt mondom, hogy hülyék a fideszesek, ha nem váltanak erre.

De mindaddig, amíg Dobrev, Jakab Péter, Donáth Anna meg Toroczkai jelentkeznek kormányzásra, addig nagyon igazságtalan lehülyézni őket azért, mert két sz*r közül a biztosabb sz*rt választják.

Kívancsi lennék, hogy ha már ennyire lehülyézitek őket, ki lenne az az ellenzéki oldalon, aki kormányzóképes?

(Fun fact: én 2010 óta nem vagyok hajlandó szavazni.)

2023. nov. 6. 14:18
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
72%
#7: A Mi Hazánk, egy intoleráns, konteóhívő, gyűlölködő széljobber csürhe. Nem köszi!
2023. nov. 6. 14:41
 12/38 anonim ***** válasza:
49%
A komcsik szokták az 1990-es rendszerváltást váltásnak nevezni. Az én szememben nem volt rendszerváltás, hanem hatalom átmentés. Rendszerváltás akkor lett volna, ha egyetlen egy komcsi se került volna be a parlamentben elszámoltatás lett volna, új alkotmány, új törvények amik lelehetetlenítették volna, hogy a komcsi leszármazottak ma is jól éljenek.
2023. nov. 6. 14:42
 13/38 A kérdező kommentje:

"Van egy elkötelezett törzs szavazóbázis aki szentírásnak veszi amit az M1 vagy a kossuth rádió mond."

Ja. Vannak vagy 200 ezren.

"és ha folyamatosan ez van az arcába nyomva"

Sokkal több kormánykritikus médiaorgánum van, mint kormánypárti.

2023. nov. 6. 14:44
 14/38 anonim ***** válasza:
29%
#13: Hárommillióan.
2023. nov. 6. 14:47
 15/38 anonim ***** válasza:
Ha esetleg lenne még valahol megbújó KISZ tag esetleg egy két mszekrényben megbújt komcsi szerintem azokra, az biztos jó választás lesz.
2023. nov. 6. 15:11
 16/38 A kérdező kommentje:

Tehát szerinted mind a 3 millió ember hülye agymosott birka. Jól értem?

2023. nov. 6. 15:16
 17/38 anonim ***** válasza:
64%
3! Ezen nevettem egy jót! Tehát TE NEGMONDOD, hogy ki politizált 2010 előtt...
2023. nov. 6. 15:19
 18/38 anonim ***** válasza:
62%

"Sokkal több kormánykritikus médiaorgánum van, mint kormánypárti."

Ez meg csak simán nem igaz.

De már ott hibázik a dolog, hogy az egyik oldal piaci alapon működik a másik meg az adófizetők pénzéből. Arról nem is beszélve, hogy hány hirdetés jön veled szembe pl facebookon ahol a szponzor a Megafon.

Minél többet hirdetsz valamit nyilván annál több emberhez eljut.

Vagy ott van ki mennyit költött az legutóbbi választásokon kampányra(Nyolcszoros a különbség).

De ha valakinek ez kiegyenlített "versenyt" jelent ott nincs miről beszélgetni. A kormánypárti média akarva vagy akaratlanul sokkal több emberhez eljut mint a kormánykritikus.

2023. nov. 6. 15:35
 19/38 anonim ***** válasza:
44%
#14: Nem, azért nem mind a hárommillió, van közte egymillió, akinek vagy érdeke fenntartani a jelenlegi rendszert, vagy csak simán rosszindulatú és muszáj neki utálni valakit, bár utóbbi csoport valószínűleg átfedésben an az agymosott birkákkal.
2023. nov. 6. 15:50
 20/38 anonim ***** válasza:
0%
Toroczkai Lászlóra, mert ő magyar!
2023. nov. 6. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!