A magyar ember miért ilyen elégedettlen? Illetve miért nwm tesz semmit ellene?
Figyelt kérdés
Például elég sok helyen a fideszt, az életkörülményeket szidják, de akkor miért nem tesz ellene? Mondjuk a tanárok tüntetése mögé beállni, és ott már jobban nyomatékot lehetne adni, mint mondjuk a neten höbölögni.2023. nov. 5. 13:02
11/18 anonim válasza:
Ezt már én is kérdeztem. Itt a legnagyobb a jólét és mégis rinyálnak.
12/18 A kérdező kommentje:
Az hogy hanyadikos vagyok nem fontos a kerdes szempontjabol.
2023. nov. 5. 13:30
13/18 anonim válasza:
Dehogynem. Nem mindegy, hogy egy tíz- vagy hogy egy húszévesnek kell-e valamit elmagyarázni.
14/18 A kérdező kommentje:
Várom a magyarázatod, hogy egy állami iskolába kinek a feladata biztosítani a szaktanárt, és kinek a hibája az, hogy a magyartanár helyett, a takarító tart felügyeletet.
Gondolom abban Te is egyetértesz, hogy a konzultáció árának a töredékéből ez megoldható lenne az iskolánkba.
2023. nov. 5. 13:38
15/18 anonim válasza:
Tehetne, a szavazófülke előtt. Sok fidesz szavazónak sem tetszik ami van, de amikor a választásokkor kitölti a szavazólapot akkor azt gondolja, hogy az ellenzékkel még ennél is rosszabb lenne és bejelöli a fidesz-kdnp-t. Így sosem lesz változás. És nem csak GYF pártja van, vannak még más pártok is, most legközelebb összefogás sem lesz, erre sem lehet fogni a kétkedést.
16/18 anonim válasza:
"Gondolom abban Te is egyetértesz, hogy a konzultáció árának a töredékéből ez megoldható lenne az iskolánkba."
- Amennyiben az, hogy "az iskolánkba" az akar lenni, hogy "az iskolákban":
Nem ismerem a számokat, de így elsőre nem nagyon hiszem... Hiszen az egyik csak egy egyszeri kiadás, a másik meg folyamatos lenne.
- Amennyiben az, hogy "az iskolánkba" az akar lenni, hogy "az iskolánkban":
Miért kellene azt az iskolát kiemelten kezelni?
17/18 A kérdező kommentje:
Tehát jó fideszes módjára tereled a választ. Nem is vártam mást.
2023. nov. 5. 17:29
18/18 anonim válasza:
Két választ is adtam. Eldönthetnéd, hogy egyáltalán mi a kérdés, ha bővebben is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!