A magyar ellenzéki szavazók elégedettek a magyar ellenzéki pártok migrációhoz való hozzáállásával?
1) Melyik ellenzéki pártra vonatkozik a kérdésed, mert mindegyiknek más a hozzáállása a migrációhoz?
2)A magyar ellenzéki szavazók rengetegen vannak. Azt, hogy ők elégedettek-e csak egy közvéleménykutató intézet tudná vizsgálni.
( [link]
Én igen, örülök, hogy 8 év elteltével, végre ellenzéket cseréltünk és a kormány végre minden gyüttmentet beenged és akár el is vehetik végre a magyarok munkáját az akksi gyárakban. Bár ne kellett volna 8 évet várni, hogy ellenzéki kormányunk legyen.
Csak az a kérdés maradt meg bennem, hogy mi lett Orbán Viktor migráció ellenes politikussal?! Nem tudtok róla valamit?
A koreai, kínai, kubai, ... vendégek betelepítéséért jó sok pénzt fizetett a nagy ember.
Mit tippeltek hány százalékuk megy majd haza dolga végeztével?
1
Ha ez nem probléma, akkor az EU miért akar kvótázgatni újra?
6, azért, mert a magyar kormány rájuk szabaditotta az elitélt embercsempészeket, akik a migrációért felelősök és az ázsiai bevándorlókat.
köszönd a nemzeti hazafi kormányunknak, hogy ilyen helyzetbe került Európa.
7
Ekkora hülyeséget egész héten nem olvastam.
#2-ben két kérdést tettem fel, amelyet az eredeti kérdés pontosítását firtatják.
Nem először fordul elő, hogy a kérdező nem tudja, hogy mit akar kérdezni.
Talán nem is az ő kérdése ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!