Szerintetek az mit mond el a magyar állam emberjogi dolgokhoz való hozzáállásáról, hogy idén eddig 9-ből 1-szer tavaly pedig 42 esetből 2-szer adott igaza az államnak a Strasbourgi emberjogi bíróság? A többiben vesztett.
Szerinted mit mond el Stasbourg emberjogi sz@rokhoz való hozzáállásáról, hogy szlovákia, mint az Európai Unió teljes jogú tagállama, 2012-ben hozott egy olyan törvényt, hogy ha valamelyik állampolgára megszólal nem szlovákul (hanem pl. magyarul), akkor bírságot kell fizetnie? Hogy korlátozzák a kisebbségeiket a saját anyanyelvük használatában, ezáltal sárba tiporva az emberi jogaikat. Az EU-nak mi a válasza? SZLOVÁK BELÜGY.
Minket meg minden piti, semmi dolog miatt csesztetnek. Csorbult valamiben az emberi jogod? Kapsz egy 30000 ft-os csekket, ha nem magyarul szólalsz meg egy hivatalban? Mert ha kapnál, azt mondanám, oké, megértem a 42 bírósági esetet Strasbourgban. A Felvidéken viszont kapnak ám ilyen csekkeket az emberek! Elég lenne csak 1 per is ez miatt Strasbourgban, én annak is örülnék...
Ha annyira szíveden viseled az emberi jogokat, ez miatt verd az asztalt, és ne a saját hazádat ócsárold.
Azt,hogy valószínűleg a strasbourgi bíróság helyesen döntött.
Molinót pedig lehet használni továbbra is,akár tetszik ez a ház elnöknek,akár nem.
Mellesleg úgy hallottam,hogy amilyen büntetéseket kiszabtak parlamentben ellenzéki képviselőkre,azt most az államnak szépen vissza kell fizetnie nekik,mivel az államnak nem volt igaza velük szemben.Újabb fid. bukta.
A fid.szépen gyarmatosította a média nagy részét is és ez nem jó.Minden ellenzéki erőnek parancsolni akarnak...
Illendő lenne már észre venni azt,hogy Bal és más oldalon is vannak magyarok és az ő véleményük sem kevesebb,mint az övék.
ma 15:38
És az érdekesség, hogy kövér eddig csak ellenzékit bűntett, de nem keveset. Kormánypártit egyet se. Még akkor se mikor a másokat sértegette.Szerinte ez nem volt sértő.
"A Felvidéken viszont kapnak ám ilyen csekkeket az emberek! Elég lenne csak 1 per is ez miatt Strasbourgban, én annak is örülnék... "
Mi a teendő? Elmenni oda olyannak akit megbüntettek. Most az hogy ha valaki kapott büntetést (erről sose szóltak a hírek, csak h lehet) elmegy és panaszt tesz. De ez nem történt meg.
"
Ha annyira szíveden viseled az emberi jogokat, ez miatt verd az asztalt, és ne a saját hazádat ócsárold."
Ja ha hazánk elkövet ilyet és én erre megszólalok az ócsárolás? Éljen Magyarország...
Igen,jellemző általában rájuk,hogy a saját párt katonáit nem büntetik meg...
Viszont ettől még fanyarú a narancs. :D
ma 16:00
És mindez azért mert a hőn szeretett kormányunk a fidesz. ÉS az nem fordul elő, hogy a fidesz egy mocskos banda?
Már vicces, hogy ami valakinek nem tetszik akkor azok mocskos liberálisok. Van olyan amikor nem ez van? Bárki sértős mond a kormányra vagy ajobboldalra akkor máris mocskos ballibsik. e mindig. Olyan nincs hogy jobboldalban van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!