Szerintetek az mit mond el a magyar állam emberjogi dolgokhoz való hozzáállásáról, hogy idén eddig 9-ből 1-szer tavaly pedig 42 esetből 2-szer adott igaza az államnak a Strasbourgi emberjogi bíróság? A többiben vesztett.
"Azt, hogy a strasburgi biróság egy mocskos liberális nemzetellenes intézmény."
De ezt fejts már ki? Most azért mert igazat adott a ellenzéki képviselőknek? Akiket Kövér előszeretettel szeret büntetni.
Jó dolgokat írt a 3-as, nem ártana únióistenítők ha elgondolkodnátok azon is!
Bár tudjuk csak akkor hisztériáztok ha a kedvenceiteket éri sérelem, a 3-as által írtakban meg "csak" magyarokról van szó. Igazam van ugye?
" tegnap 21:20"
Mint írtam akit megbüntettek annak panaszt kell náluk tenni. A képviselők is ezt csinálták nem? Egyáltalán volt akit ezért megbüntettek a hivatalban vagy csak törvény volt akit senki nem tartott be és a hivatalnokokat se érdekelte. AMúgy most nem tudom miért kell így kikelni és mással példálózni. Most a magyar állam volt a kérdés. Ennyi erővel felhozhatnák amerikaiakat is. A kérdés elég érthető volt nemde? Tipikus esete annak hogy érdemben nem válaszolnak csak mást hoznak fel. Kb olyan mint az azóta már elmúlt mindenre elmúlt 8 évezés ami nem tetszett.
Ha az lett volna a kérdés, hogy "Szerintetek az mit mond el a román állam emberjogi dolgokhoz való hozzáállásáról, hogy idén eddig 9-ből 1-szer tavaly pedig 42 esetből 2-szer adott igaza az államnak a Strasbourgi emberjogi bíróság? A többiben vesztett.", akkor is ez a reakció lett volna? Vagy az már nem hazánk és akkor már nem is érdekes.
Vicces, hogy itt már minden nagy liberális mocsok ami nem illik bele a nemzeti együttműködés rendszerébe. És ezek alapján nagyon sok van.
őszintén rövid elemzés:A fidesznek nem volt egyetlen jó intézkedése sem.
Az egykulcsos adóval csak a jómódúakat támogatta, a többség pedig kevesebbet visz haza.
A családi adókedvezményt is csak ők tudják igénybe venni.
Az államháztartásba az egykulcsos adó miatt 4-500 ezer milliárd hiány keletkezik.
Sem a gazdaság,sem a vásárló erőt nem erősíti.
A fidesz több hitelt vesz fel, mint amit a szocik felvettek.
Csak nem az olcsóbb IMF hitel formájában, hanem a drágább Államkötvények kibocsátásával.
A Paks miatti orosz hitelt már nem is említem.
Tehát a fid 4 éves tevékenysége ritka sz_r volt.
Bohóc párt a fid.banda a KDNp pedig csak az érdek szolgája.
És az,hogy Strasbourg ostorozza a magyar kormányt,azzal nem a népet cseszegeti,hanem a jelenlegi kormányt csak.És ezt jól teszik.
"Mint írtam akit megbüntettek annak panaszt kell náluk tenni. A képviselők is ezt csinálták nem? Egyáltalán volt akit ezért megbüntettek a hivatalban vagy csak törvény volt akit senki nem tartott be és a hivatalnokokat se érdekelte. AMúgy most nem tudom miért kell így kikelni és mással példálózni. Most a magyar állam volt a kérdés. Ennyi erővel felhozhatnák amerikaiakat is. A kérdés elég érthető volt nemde? Tipikus esete annak hogy érdemben nem válaszolnak csak mást hoznak fel. Kb olyan mint az azóta már elmúlt mindenre elmúlt 8 évezés ami nem tetszett."
Jó, csak abban a 2 esetben adtak nekik igazat. Na és? Tudjuk, hogy nem olyan húdef..a a helyzet nálunk.
A mondandód második részéhez meg annyit, hogy úgy tudom a még máig érvényben levő fasiszta benes dekrétumok még mindig érvényesek, és az únió (meg senki más) nem nagyon foglalkozott a dologgal, pedig panaszolva is volt ha jól emlékszem.
Akkor mit is érnének el vele ha panaszt tennének?
De nem kell messzire menni az ukránok is hasonlót csináltak, oszt' hol vannak az emberi, kisebbségi jogok pl.?
Utolsó válaszoló.Tudod ez mindenhol így van.Nézd csak azt meg:Csehek örülnek mióta leléceltek tőlük a Szlovákok.Mikor Csehszlovákia volt,ott is nagyobb beosztásokban Csehek voltak a főnökök,alsóbb vagy még alsóbb vezetők voltak maximum szlovákok.
Vagy pl békés Oroszok miket is csináltak Groznijjal az ott élő csecsenekkel?Gyakorlatilag szétbombázták az egész várost.Embereket öltek.
Ott hol voltak az emberi jogok akkor?
Vagy pl amit most Oroszok csinálnak Ukránokkal az mi?Mindenhol van konfliktus és kitaszító törvény,csak ezt sokan nem veszik észre.
Szerinted Lengyelek mai napig miért utálják a Németeket és Oroszokat egyaránt?
Mondj már egy országot,ami jóban van a szomszédjával.Nem sok lehet...
Vagy pl Örmény-Azeri,Török konfliktus az mi szerinted?
Örményekkel hogyan bántak anno Törökök?Brutálisan kegyetlenül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!