Mi történne a magyar ingatlanárakkal, ha bejelentenék hogy kilépünk az EU-ból?
Tudom, a kilépés folyamata 2 év, akkorra válik jogilag véglegessé. És tudom, lehet azt mondani, hogy "úgysem fogunk kilépni", de rengeteg dolog volt már mostanában a politikában amire azt mondták, hogy úgyse fog megtörténni mégis megtörtént. Az EU kilépés is olyan, hogy meghozzák a döntést éjfél előtt 2 perccel, másnap reggelre már visszavonhatatlan végleges jogerős döntés lesz, még mielőtt bárki beérne munkába az ellenzékből.
Lehet abban hinni hogy ez úgyse fog megtörténni soha, de mi van ha mégis? Ráadásul úgy, hogy a legutóbbi EU-s csúcson sokan mondogatták hogy Magyarország menjen már a francba az EU-ból.
Lenne elég gyorsan 4-500ezer eladó ingatlan, ha 900-1millió távozóval számolnánk.
Az ingatlanból kivenni a penzt viszonylag gyorsan miatt, sokan bevetnék a karpataljai ukrán módszert.
Tudták hogy nem fogják tudni eladni a hazukat, ezért jelzálogot vettek fel rá egy banktól.
Fogták a pénzt akármennyire is nem volt ár aranyban a ház áraval es mindent otthagyva elhagyták az orszagot.
3-4 hónap volt mire a bankok feleszméltek és nem adtak több jelzálogot, mert lóvéval lehuzták őket, az ingatlant eladni meg tudják.
Ezzel kapcsolatban azért kérdés, hogy az eu hogyan kezelné a magyar menekülőket?
Mert ov tól kitellik hogy vmi különalku formájaban eleri hogy a környező országok ne fogadjanak be magyart...vagy akár a jelenleg is külföldön dolgozó és akkor már vízumköteles magyarokat toloncolják haza.
Szerintem még ezt is megpróbálná olyan szinten rosszindulatú gonosz ember.
Naiv vagy kerdezo.
A Britek a nem ide illo Romanokat hazakuldtek, unios joguk ide, vagy oda..
Na ez az 6os.
Szóval könnyű mondani hogy lelépek.
De mivel mo akkor már nem eu tag, így magyar nem vállalhat ott többet munkát, de még tartós tartózkodást se nagyon.
Utlevél és vízum is kell majd.
Plusz ov tuti vasfüggönyt is fel fog húzatni és lelöveti azt aki távozna a gusztustalan uralmából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!