Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán miért csodálkozik, hogy...

Orbán miért csodálkozik, hogy a magyar az egy kihaló félben lévő nemzet, amikor ő emelte meg az ingatlanárakat úgy, hogy ne lehessen gyereket vállalni?

Figyelt kérdés

Előre is mondom, hogy én szerencsés vagyok, én örökölni fogok, viszont én meg egyéb okokból nem fogok gyereket vállalni. Túl sok mindenről kellene lemondanom. Szóval én az a "bulikázós libsi" vagyok.

De azok akik még nem is örökölnek, azok 100% hogy nem vállalhatnak gyereket, mivel Orbán teljesen elérhetetlenné tette a saját lakást a magyar fiatalok számára, albérlet az meg olyan hogy egy teljes magyar fizetés rámegy. Nem úgy mint Nyugaton, hogy csak a fizu 20%-a. Nálunk ez egy átlag diplomás fizetés csak a lakbér, és akkor még nem ettél semmit. A CSOK, a babaváró úgy feltolta a lakás árakat, hogy azok teljesen beleépültek az árakba.

Ezek után Orbán miért csodálkozik, hogy nem vállal elég gyereket a magyar? Hogy vállalna, amikor nem lehet saját ingatlanja, mert alacsony a fizu, de a lakás meg drága, miatta? Még ő csodálkozik?

2023. febr. 19. 12:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Bulikázós libsi vagy? Este egy sör a Pázsit Sörözőben?😅😆
2023. febr. 19. 12:18
 2/16 anonim ***** válasza:
61%
Mikor mondta hogy ő csodálkozik ezen?
2023. febr. 19. 12:18
 3/16 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
25%

Mert a csávó egy csomo ilyen támogató csomagot rendelt el azoknak akiknek gyerekük lesz.

Pl. Anyám sokkal olcsobban hozzájutott a mostani házhoz a csok miatt.

Meg valami más miatt amit azért kapott mert három gyereke van.

2023. febr. 19. 12:19
 4/16 anonim ***** válasza:
53%
Akkor azt mivel magyarázod, hogy nyugat-európában szintén öregedő társadalom van?
2023. febr. 19. 12:19
 5/16 anonim ***** válasza:
12%

Az ingatlanárakat a piac szabályozza.Az ingatlanárak amúgy sem függenek össze a gyermekválalással. Rózsadombon se vállalnak általában a hatalmas villákban több gyereket, mint a pesti oldal proli lakásaiban.

PS: Azt nem tudom mire alapozod, hogy nyugaton csak a fizu 20%-ka megy albérletre. Nyilván így konkrétan nehéz meghatározni, mert nyugaton is van az országok között különbség mind a fizetésekben mind a az inbatlanárakban, meg az se mindegy milyen laksáról van szó, De általánosságban ha nyugaton alacsonyjöevdlemű vagy a madeiátn keresed nagy városokban minimum 40-50%-kal kalkulaálhatsz, ha egyedül bérelsz lakást-

2023. febr. 19. 12:20
 6/16 Sindelar ***** válasza:
57%

Eközben a legutóbbi beszédében pont azzal próbált felvágni, hogy ő hogy beleszól a gazdaságba. Bezzeg szerinte a baloldal meg nem, aminek pont a fordítottja igaz. Pont a baloldal ellenzi a szabadpiaci dogmákat, míg ő ezzel a problémával sem kezdett semmit, ölbe tett kézzel nézte végig a lakásárak és az albérletek egekbe szökését is. Annak idején Magyarországon évente kb 100 ezer lakás épült. Édes istenem, hol vagyunk ma ettől. De példaként ott van Bécs - ha már a baloldalról hazudozott -, ahol az önkormányzatnak - ami tartományi rangban is van egyben - hatalmas szociális lakáshálózatot tart fenn, olcsó lakhatást biztosítva tömegeknek. Orbán hozzájuk képest a liberális szabadpiac csimborasszója.

Teljes homály az az ember.

2023. febr. 19. 12:22
 7/16 anonim ***** válasza:
27%
6)Ja ha muszlim vagy nèger vagy egyből hozzájutsz Bècsben az önkormányzati bèrlakáshoz az Spö jòvoltábòl,ha fehèr vagy remènykedhetsz csak benne;hogy 5-10 èv után valamit a feneked alá raknak.
2023. febr. 19. 12:31
 8/16 Sindelar ***** válasza:
70%

#7 Jó tudni, hogy egy hófehér atesta a fideszesek szerint muszlim vagy néger XD (laktunk Bécsben szociális lakásban)

Dehát nem ez a leghajmeresztőbb humbug, amit hallottunk tőlük.

2023. febr. 19. 12:37
 9/16 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés jó lenne, ha nem csak a pulyásokra vonatkozna.
2023. febr. 19. 12:39
 10/16 anonim ***** válasza:
19%
A magas ingatlanárak csak a jólétet mutatják
2023. febr. 19. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!