Orbán miért csodálkozik, hogy a magyar az egy kihaló félben lévő nemzet, amikor ő emelte meg az ingatlanárakat úgy, hogy ne lehessen gyereket vállalni?
Előre is mondom, hogy én szerencsés vagyok, én örökölni fogok, viszont én meg egyéb okokból nem fogok gyereket vállalni. Túl sok mindenről kellene lemondanom. Szóval én az a "bulikázós libsi" vagyok.
De azok akik még nem is örökölnek, azok 100% hogy nem vállalhatnak gyereket, mivel Orbán teljesen elérhetetlenné tette a saját lakást a magyar fiatalok számára, albérlet az meg olyan hogy egy teljes magyar fizetés rámegy. Nem úgy mint Nyugaton, hogy csak a fizu 20%-a. Nálunk ez egy átlag diplomás fizetés csak a lakbér, és akkor még nem ettél semmit. A CSOK, a babaváró úgy feltolta a lakás árakat, hogy azok teljesen beleépültek az árakba.
Ezek után Orbán miért csodálkozik, hogy nem vállal elég gyereket a magyar? Hogy vállalna, amikor nem lehet saját ingatlanja, mert alacsony a fizu, de a lakás meg drága, miatta? Még ő csodálkozik?
Infláció mindenhol volt, de nálunk ez a 80-100%-os élemiszerár emelés indokolatlnul magas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!